AliExpress

Butikk ikon

Millioner av produkter

Ali Express Fri frakt: På mange av varene. Betal med: . Sender fra: . Toll: Toll kan pålyde*. Prismatch: Nei. Gavekort: Nei. Besøk AliExpress

AliExpress er en nettbutikk med et veldig omfattende og variert vareutvalg. Såpass variert er dette vareutvalget at man nesten kan undre seg over hvorvidt de hadde vært tjent med en mer spisset profil. Uansett: AliExpress byr blant annet på varekategorier som mobiler, PC-er, klokker, klær, kjøkkenartikler, møbler og (veldig) mye mer.

Sender fra Kina

Med tanke på at de fleste varene sendes fra Kina er det kanskje ikke overraskende at de har mye billig her. Jeg tør påstå at dette er en av de billigste nettbutikkene i verden.

Du kan filtrere og vise varer som sendes fra andre land som Spania og Frankrike, men da får du ikke det store utvalget.

De fleste produktene har fri frakt. Du kan også filtrere for å kun vise produkter med fri frakt.

Millioner av klær

La oss begynne med klesutvalget, som inkluderer noe for både damer og herrer. Når man klikker seg inn på kategorien for dameklær kan man lese følgende tekst på toppen av siden: «Women’s Clothing (7.575.470 Results)». Imponerende, eller hva?

Utvalget, både for damer og menn, inkluderer alt av vanlige plagg. Det vil si: Bukser, gensere, topper, kjoler, jakker, også videre. Utvalget av accessoirer er også bra, også for begge kjønn. Her får man tak i vesker, bagger, belter, diverse hodeplagg, skjerf, og lignende. Samme konklusjon kan man trekke av skoutvalget: Utvalget er ekstremt omfattende, enten man skal ha joggesko, pensko, vinterstøvler eller noen andre typer sko.

Sminkeutvalget

Billig sminke hos AliExpress
Er du komfortabel med å handle på engelsk finner du blant annet mye billig sminke hos AliExpress.

Du finner kategorien «Makeup» under «Health & Beauty». Her har de mye billig. Når jeg tester å filtrere for å bare vise produkter under 50 kr og med fri frakt finner jeg over hele 100.000 produkter.

Fjerner jeg prisfilteret vises over 300.000 produkter.

Det kan være greit å sortere på «Orders» for å vise de mest populære produktene først.

Og millioner av – alt mulig annet

Samme tendens som for klær, altså et utvalg på flere millioner produkter, gjelder også flere av de andre kategoriene. Som nevnt er denne nettbutikken proppfull av diverse varekategorier.

Kategorien «Mobilephones & Telecommunications» har nærmere 6 millioner resultater på siden. En tilfeldig titt på en av underkategoriene, nemlig «iPhone» viser et utvalg på 700 ulike produkter. Massevis av diverse mobiler og mobiltilbehør får man altså kjøpt her.

Elektronikk generelt er det også masse av, enten man er opptatt av droner, fotokameraer, videokameraer, PC-komponenter, utstyr relatert til Hi-Fi, overvåkningsutstyr eller noe annet. Både PC-er, som for eksempel laptoper, og nettbrett er også inkludert i utvalget her. Søkeordet «tablets», som betyr nettbrett, viser et resultat på over 13.000 ulike produkter. Dette består da av både nettbrett og relatert utstyr.

Utvalget består også av en del Apple-produkter, som for eksempel iPad. Klokker finner man også mye av i denne nettbutikken, både billige klokker og en del dyrere varianter. Det samme kan man si om en del andre varekategorier: Altså at utvalget omfatter både rimeligere og dyrere varianter. Dette gjelder for eksempel smykker. AliExpress byr på en rekke billige smykker, men også dyrere smykker.

Toll

AliExpress oppgir ingen spesifikke opplysninger om toll, men ber i stedet kundene om å forhøre seg med tollmyndighetene i sitt eget land for spørsmål.

Live Support

Det er også verdt å merke seg at AliExpress tilbyr support 24 timer i døgnet, 7 timer i uken.

Varekategorier

Dette er produktkategoriene du finner i denne nettbutikken. Klikk på en for å se listen over andre som selger det samme.

Accessoirer Alle kategorier Apple Baby Bildeler Biler Bilpleie Dameklær Dekor Droner E-sigaretter Elektronikk Erotikk Fiske Fotografering Hage Herreklær Hi-Fi Hobby Interiør Kjøkken Klokker Klær Kontor Kroppspleie Leker Mobil Møbler Nettbrett PC Skjønnhet Sko Sminke Smykker Sport Sykkel Tekstiler Verktøy Videoopptak

Sosiale Medier

Du kan følge AliExpress på disse sosiale nettverkene.

Kontakt AliExpress

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.