Animail

Nordens største dyrebutikk på nett

Fri frakt: Fra 500 kr. Betal med: , , . Toll: Tollfrie forsendelser fra Sverige. Retur: Åpent kjøp og gratis retur i 30 dager. Prismatch: Nei. Gavekort: Nei. Besøk Animail

Denne nettbutikken har et bredt utvalg av fôr og utstyr til hund, katt, gnagere, fisk, fugl og reptil. Animail skriver selv på nettsiden at de tilbyr Norges desidert største fôrutvalg.

Norges beste utvalg av fôr?

Det er vanskelig å ettersjekke denne dyrebutikkens påstand om at de har Norges beste utvalg av fôr. Antall merkevarer innen fôrsortimentet kan jo imidlertid gi en pekepinn. Animail har nemlig over 60 forskjellige merkevarer innen fôr til hund og katt alene. Dette inkluderer blant annet sunn mat, diettfôr, vedlikeholdsfôr og veterinærfôr. Ikke verst.

Hva med fôrsortimentet for resten av dyrene? Vel, en nærmere titt viser at utvalget er temmelig bra. Blant annet kan man velge blant over 40 ulike produkter til gnagere, som for eksempel diverse pellets og høy. Til reptilene og fuglene er utvalget hakket dårligere, med et par titalls produkter totalt. Utvalget for fiskene er også bra, med over 30 produkter å velge blant. Ellers er det generelle utvalget av kosttilskudd og godbiter også bra.

Hva med resten av utvalget?

Bildet viser kategorisystemet som brukes på Animail.no
Et omstendelig og detaljert kategorisystem gjør det enkelt å finne frem.

La oss begynne med hunder og katter, som jo er de mest populære kjæledyrene der ute. Vel, underkategoriene alene avslører at her finnes det iallfall nok variasjon hva utvalget angår. Dette gjelder begge dyrene, men la oss for ordens skyld begynne med hund.

Her finner man massevis av treningsutstyr, som kjegler, hindre og tunneler, rallyskilter og stativer. Klikkere, sporliner, GPS-merking, aktivitetsmåler, bur, grinder, tispebeskyttelse, masse ulike leker: alt dette er bare noen tilfeldige produkter hentet ut fra utvalget. Utvalget av hygieneartikler, medisin og hjelpemidler er også tipp topp.

Dette utvalget for hund er for øvrig beskrivende for utvalget for katter. Utvalget er vel så bra og inkluderer mange av de samme underkategoriene. Dette inkluderer kategorien «Hjemmeapotek», hvor man finner produkter som sårkompress og flåttplukker. I kategorien «Utstyr» finner man produkter som kattedo, klorestativ, transportbur og drikkefontene.

Utvalget for de øvrige dyrene er også bra, og inkluderer blant annet fuglebur, gnagerbur, hygrometer og mye annet.

Verdt å nevne

Animail tilbyr raske leveringstider, ordinært på 2-4 virkedager. I enkelte tilfeller kan dette strekke seg opp mot 6 dager om man bor i et mindre sentralt strøk. Det er også greit å vite at Animail tilbyr abonnement på alle varer – uten bindingstid.

Besøk Animail

Varekategorier

Alle kategorier, Dyrebutikker

Kontakt Animail

Telefon: 23962591