Apotek 1

En velkjent apotekkjede

Betal med: Bankkort, Vipps. Prismatch: Nei. Delbetaling: Nei. Gavekort: Nei. Besøk Apotek 1

Apotek 1 er en stor apotekkjede, med over 300 apoteker i Norge. I denne artikkelen skal vi se nærmere på nettbutikken deres, nemlig Apotek1.no.

Enkel og ryddig nettside

Med hvitt og grønt design får man assosiasjoner til både renhet og sunnhet. Det er viet mye plass til kampanjer som gjelder for begrensede perioder, som for eksempel egne tilbud rundt juletider. Samtidig er menyen godt fremhevet, og har et stort søkefelt hvor det står: «søk blant 10 000 produkter og råd».

Det er lett å finne frem på nettsiden, og de ulike funksjonene fungerer bra. Blant annet kan man bestille reseptvarer, finne apoteker, melde seg inn i kundeklubben, eller sette opp abonnement på medisiner man bruker fast.

Utvalget innen helseprodukter er godt, og dekker nok behovene til de aller fleste. Her får man tak i produkter som doseringsutstyr, blodsukkerapparater, kosttilskudd, selvheftende kompresser og mye annet. Nettbutikken har også produkter for klinikker og veterinærer.

Kundeklubb med gunstige tilbud og fordeler

Apotek 1 har en kundeklubb hvor medlemmer får en rekke fordeler. Et av de faste klubbtilbudene heter Mitt Produkt. Her velger man seg ut ett produkt fra et gitt utvalg, og får deretter 20 % rabatt på fremtidige kjøp av denne varen.

Utover dette dukker det opp ulike spesialtilbud som varer en begrenset periode. Enkelte rabatter gjelder kun i de fysiske apotekene, og ikke i nettbutikken.

Apotek 1 har for øvrig utviklet en egen app for iPhone og Android-telefoner.

Besøk Apotek 1

Varekategorier

Helse, Kosttilskudd, Kroppspleie, Medisiner, Skjønnhet

Kontakt Apotek 1

Telefon: 67900030