Bilpleiekongen

Kongen av vask og vedlikehold av bil

Fri frakt: Over 1500 kr. Betal med: , , . Retur: 60 dagers åpent kjøp (ikke inkl. frakt). Prismatch: Nei. Gavekort: Nei. Besøk Bilpleiekongen

Denne nettbutikken tilbyr først og fremst bilpleieprodukter. Bilpleiekongen fører varer som er relatert til både vask og generelt vedlikehold av bil, men også av båt.

Bra utvalg av bilpleieprodukter

Det er en del fordeler knyttet til det å være en nisjebutikk. Vareutvalget er lettere å definere, ekspertisen er som regel bedre, og i tillegg er nisjebutikker enkle å forholde seg til for kunder. Man vet liksom hva man får. Slik er det også med Bilpleiekongen. 

Bildet viser noen av produktene på Bilpleiekongen.no
Bilpleiekongen har også et par ulike luftrensere i sitt utvalg.

Først og fremst kan man si at utvalget dekker samtlige pleietrengende områder av bilen, iallfall hva gjelder interiør og eksteriør. Her får man tak i skinnpleieprodukter, vaskemidler for speil og glass, diverse impregnering, godlukt i bilen, tepperensere, lakkrens og mye mer.

I tillegg følger diverse utstyr som er relevant for bilpleie. Dette inkluderer blant annet vaskehansker, børster, kluter, poleringsmaskiner og skumkanoner. 

Bilpleiekongen fører omtrent ingen bildeler. Det eneste man kan nevne er vindusviskere, hvor utvalget til gjengjeld er relativt bra. Man finner heller ingen dekk her, men til gjengjeld finner man for eksempel vaskemidler ment for dekk og felger. 

Tilbudssider

Det er også verdt å nevne at Bilpleiekongen har tre ulike undersider knyttet til tilbudsvarer, nemlig «Ukens kjøp», «Kjøp 3 betal for 2» og «Restekasse». Her er det mulig å spare en del penger. 

Besøk Bilpleiekongen

Varekategorier

Bilpleie, Alle kategorier, Biler

Kontakt Bilpleiekongen