Bjørklund

Smykker og klokker til enhver anledning

Fri frakt: Over 500 kr. Betal med: Bankkort. Prismatch: Nei. Delbetaling: Nei. Gavekort: Nei. Besøk Bjørklund

Klokker, ringer, øredobber, armbånd og kjeder er blant spesialitetene til Bjørklund. Dette er en klokke- og smykkekjede som har butikker i store deler av Norge, og som også har en nettbutikk.

Smykker og klokker i alle prisklasser

Bjørklund skriver selv at de ønsker å tilby produkter til enhver anledning, og i de fleste priskategorier. Derfor vil du finne klokker og smykker av både den rimeligere og den mer luksuriøse sorten. Vareutvalget deres er ment å gjenspeile kundenes ønsker, og derfor tilbyr kjeden velkjente varemerker som for eksempel Casio, Daniel Wellington, Skagen og Swiss. I tillegg er en god del av smykkene i Bjørklunds butikker enten designet av Bjørklund selv eller av samarbeidspartnere. Disse smykkene er altså kun tilgjengelige i deres butikker.

Ellers

I tillegg til de mer ordinære formene for smykker, som øredobber eller ringer, får man også tak i bunadssølv, mansjettknapper og slipsnåler hos Bjørklund. Nettbutikken tilbyr gratis frakt for kjøp over 500,- kroner, og leveringstiden er på 1 til 4 dager.

Bjørklund Fordelsklubb er et gratis tilbud for alle som er interesserte. Her vil man få utvalgte produkter til medlemspris, nyhetsbrev, tilbud om konkurranser, og invitasjoner til arrangementer i din lokale Bjørklund-butikk.

Besøk Bjørklund

Varekategorier

Klokker, Smykker

Kontakt Bjørklund

Telefon: 22728550