Byggmax

Billig nettbutikk fylt med over 24.000 byggvarer

Betal med: Bankkort, faktura. Prismatch: Ja. Delbetaling: Ja. Gavekort: Nei. Besøk Byggmax

Byggmax selger byggevarer på en litt original måte, nemlig ved å bruke en såkalt drive-in i hver butikk. Det vil si at kundene kjører innom et av deres varehus, og plukker og laster varene selv. Det har ifølge butikkjeden selv gitt dem muligheten til å tilby varer av høy kvalitet til meget konkurransedyktige priser. De omtaler seg selv som en lavprisaktør, og har naturligvis også en nettbutikk vi skal se nærmere på.

Alt av nødvendig utstyr og materialer

Varesortimentet i nettbutikken utgjør omtrent 40 000 produkter, og omfatter alt fra trelast og byggevarer, til interiør, dører, vinduer, VVS og elektronikk. Gipsplater, støperør, mineralull, parkett, veggskinner, strømbrytere: Hos Byggmax får man tak i alt det nødvendige utstyret og materialet som trengs når man skal pusse opp eller starte et byggeprosjekt.

Kreative funksjoner

Handlekurven, eller varekurven som Byggmax kaller det, er synlig til enhver tid. Dette er jo ganske kjekt hvis man skal kjøpe en god del varer, og ønsker å ha oversikt over totalbeløpet. Så slipper man alle de ekstra museklikkene som ellers hadde vært nødvendige.

Nettbutikken tilbyr også en ganske artig og kreativ funksjon, nemlig noe de kaller byggeplanleggeren. Dette er en funksjon hvor man kan visualisere et byggeprosjekt, og samtidig gjøre et prisoverslag. Ganske praktisk, enten man står ovenfor et lite eller større byggeprosjekt. Samtidig har Byggmax en rekke byggeinstruksjoner tilgjengelig på nettsiden. Disse er beskrevet med vanskelighetsgrad, anbefalt antall arbeidere, og tidsoverslag.

Besøk Byggmax

Varekategorier

Bygg, Interiør, Oppussing, Verktøy

Kontakt Byggmax

Telefon: 23966900