Cake It Easy

Nordens største nettportal for kaker

Betal med: Bankkort, faktura, Vipps. Prismatch: Nei. Delbetaling: Nei. Gavekort: Nei. Besøk Cake It Easy

Denne nettbutikken tilbyr utkjøring av kaker i hele Norge. For å få til dette, samarbeider Cake It Easy med hundrevis av bakere over hele landet. Resultatet er kortreiste og ferske kaker laget av lokale bakere. For øvrig til samme pris som man finner i de ulike bakeriene.

Enkel bestilling

Nettsiden er meget enkel i bruk, og det tar bare noen få minutter totalt å bestille en kake. Man plotter rett og slett inn sted og velger en av kakene som dukker opp. Deretter velger man størrelse og så er i grunnen det meste gjort.

Kaker til enhver anledning

Man finner kaker ment for en rekke ulike anledninger her. For eksempel finner man lett frem til dåpskaker, konfirmasjonskaker, bursdagskaker og lignende. Man kan også bestille glutenfrie kaker på denne nettsiden. En annen artig funksjon som bør nevnes, er at man på en del av kakene kan laste opp et ønsket bilde og få bildet trykket på kaken.

Utkjøring

Cake It Easy leverer kaker hjem til folk på de aller fleste steder i Norge. Man kan også hente kaken selv på en de over 300 bakeriene som samarbeider med Cake It Easy. Det er gjerne slik at kaken da må hentes på en av butikkene som er knyttet til det aktuelle bakeriet. Cake It Easy kan også levere til bedriftskunder, også til steder som ikke er tilgjengelig på nettsiden deres. Ellers er det greit å vite at man må være tilstede på leveringsstedet på riktig tidspunkt og også være tilgjengelig på oppgitt telefonnummer.

Besøk Cake It Easy

Varekategorier

Mat

Kontakt Cake It Easy

Telefon: 22332600