CDON

Nordens største varehus

Fri frakt: Over 800 kr. Betal med: Bankkort, faktura, PayPal. Prismatch: Nei. Delbetaling: Ja. Gavekort: Ja. Besøk CDON

Denne nettbutikken er først og fremst kjent for salg av film og musikk, men tilbyr også en del andre produkter. Med sitt enorme vareutvalg kan CDON.COM trygt kalle seg Nordens største underholdningsbutikk på nett.

Nettbutikken med det beste utvalget?

Som nevnt innledningsvis er nok CDON mest kjent for å ha et godt utvalg innen film og musikk. Med hundretusenvis av CD-plater og bøker, og tusenvis av spill, er kanskje ikke dét så rart?

Det som antagelig er ukjent for mange er at nettbutikken også tilbyr produkter innen sjangre som for eksempel Hus, Hage, Hvitevarer, Baby og Sport. Produktene varierer fra treningsmaskiner, som tredemøller og elipsemaskiner, til kontinentalsenger og robotgressklippere, og mye annet – mye annet. Utvalget er så variert og omfattende at CDON antagelig ikke overdriver når de kaller seg selv for Nordens største varehus.

Ellers

På «Kampanjetorget» kan man sjekke midlertidige tilbud og kampanjer. Om man handler for 800 kroner eller mer tilbyr for øvrig nettbutikken fri frakt. CDON har også en egen løsning for firmakunder.

E-handler?

Man kan også registrere seg som e-handler på «CDON Marketplace», og selge sine egne produkter og varemerker derfra. Da kan man nyte godt av fordelene ved å bruke en godt etablert nettside for e-handel, og nå ut til millioner av potensielle kunder.

På let etter kundeservice?

Litt  bortgjemt, nederst på sida, finner man kundeservice. Man må registrere en bruker på nettsiden for å kunne henvende seg til kundeservice med et spørsmål.

Besøk CDON

Varekategorier

Apple, Baby, Bøker, Elektronikk, Erotikk, Film, Fotografering, Friluftsliv, Hage, Helse, Hi-Fi, Hvitevarer, Interiør, Klær, Kroppspleie, Leker, Mobiltelefon, Musikk, Møbler, Nettbrett, PC, Sko, Spill, Sport, Trening, TV, Videoopptak

Kontakt CDON