Clas Ohlson

Variert og omfattende varesortiment

Betal med: Bankkort, faktura, PayPal. Prismatch: Nei. Delbetaling: Ja. Gavekort: Nei. Besøk Clas Ohlson

I 1926 ble den første Clas Ohlson-butikken åpnet i Sverige. Siden den gang har det kun gått fremover for kjeden, som nå har butikker i Norge, Finland, England og Tyskland. Vi skal nå se nærmere på den norske nettbutikken deres.

Mye rart

Når man tar et dypdykk i varekategoriene til Clas Ohlson minner det litt om en typisk roteskuff. Her vil man nemlig finne mye rart, og kanskje få seg noen overraskelser. Blant annet finner man så ulike produkter som blodtrykksmåler, båtbeslag, kobberrør, utstyr til kunstmaling, og bevegelsessensorer. Fra håndverktøy til krølltenger, og fra kosedyr til droner: ja, her finner man noe til hele familien. Varesortimentet inkluderer mer enn 15 000 produkter og reservedeler.

Betingelser og annet

Nettbutikken skriver selv at kunder kan bestille en vare på nett, og hente den innen tre timer (i løpet av butikkens åpningstider). For kunder som bor i Oslo og Akershus tilbyr Clas Ohlson også hjemlevering samme dag som bestillingen er utført. Ellers medfølger også en garanti om 90 dagers åpent kjøp. Clas Ohlson har for øvrig for en egen underside for bedriftskunder, som inkluderer kvantumsrabatter og andre medlemstilbud.

Besøk Clas Ohlson

Varekategorier

Dingser, Elektronikk, Fiske, Fotografering, Friluftsliv, Fritid, Hage, Jernvare, Kjøkkenartikler, Klær, Kontor, Leker, Lydopptak, Mobiltelefon, Musikk, Nettbrett, PC, Skjønnhet, Spill, Sport, Sykkel, Trening, Videoopptak

Kontakt Clas Ohlson

Telefon: 23214000