Dekkonline.com

Best på dekk

Betal med: Bankkort, faktura, PayPal. Prismatch: Nei. Delbetaling: Nei. Gavekort: Nei. Besøk Dekkonline.com

Ifølge dem selv er Dekkonline.com «Europas største online dekkforhandler». En nærmere titt på varesortimentet deres viser at den påstanden sannsynligvis holder mål. Her finner man nemlig ikke bare ordinære sesongdekk, men også masse ulike dekk til en rekke spesielle kjøretøy og maskiner.

Massevis av dekk, men få bildeler

Dette bildet viser Dekkonline.com's skjema for søk etter bildekk.
Når man skal finne dekk på Dekkonline.com bruker man dette skjemaet. Her velger man dekktype, dekkstørrelser, en av nettbutikkens kategoriserte anbefalinger, samt merke. På den måten finner man dekkene man trenger ganske raskt.

Det er jo dekk som er denne nettbutikkens absolutte hovedfokus, så la oss begynne der.

I menyen deres finner man følgende varekategorier relatert til dekk: Dekk, Motorsykkeldekk og Spesialdekk. 

De videre underkategoriene er såpass mangfoldige at det ikke er hensiktsmessig å nevne hver og en av dem her. Vi kan imidlertid nevne et par eksempler fra hver av kategoriene. I kategorien Dekk finner man blant annet helårsdekk, dekk til lett lastebil, racing-dekk og Oldtimer-dekk.

Neste varekategori, Motorsykkeldekk, byr blant annet på motorcross-dekk, ATV-dekk og mopeddekk. Spesialdekk byr blant annet på dekk til spesielle kjøretøy og maskiner. Dette inkluderer blant annet golfbil-dekk, slepedekk, dekk til anleggsmaskiner og industridekk.

Denne nettbutikken har for øvrig også to andre varekategorier, nemlig Kompletthjul & Felger og Bildeler. I førstnevnte varekategori finner man blant annet lettmetallfelger med sommerdekk, stålfelger med piggdekk og aluminiumsfelger. Utvalget av bildeler begrenser seg imidlertid til snøkjettinger, katalysatorer, motorolje og bremser.

For dem som er ute etter nettbutikker med et langt bedre utvalg av bildeler kan både Eurodel og BS Bildeler anbefales. Begge disse nettbutikkene har et mangfoldig og variert utvalg av bildeler. Når det kommer til dekk derimot – da er nok sannsynligvis Dekkonline.com det beste valget foreløpig.

Verdt å nevne

Dekkonline.com tilbyr 30 dagers returrett, og har for øvrig mer enn 400 monteringspartnere.

Besøk Dekkonline.com

Varekategorier

Dekk, Bildeler, Biler

Kontakt Dekkonline.com

Telefon: 21543292