Elkjøp

Butikk ikon

En av Nordens største elektrokjeder

Fri frakt: Over 1000 kr. Betal med: , , , , . Retur: Åpent kjøp i 50 dager. Prismatch: Ja. Gavekort: Ja. Besøk Elkjøp

Elkjøp er den største elektrokjeden i Norge, med hele 145 fysiske butikker over hele landet. Kjeden er også en av Nordens største elektronikkforhandlere. Samtidig er nettbutikken deres en populær nettside som har et imponerende varesortiment – over 35 000 varer.

Oversiktelig nettside

Nettsiden er lys, luftig og oversiktelig, og spesielt varekategoriene er synlige og lett tilgjengelige. Det mest fremtredende elementet på siden er nok bildekarusellen, som ved hjelp av bilder eller illustrasjoner viser ulike kampanjer eller annen reklame.

Lenger ned på siden ser man et utvalg av fremhevede varer. Ved hver enkelt vare er det en del nyttig informasjon som kommer tydelig frem. Dette inkluderer tilbud, kunderangeringer (stjernesystem), lagerstatus, og produktanmeldelser fra fagmedia, som for eksempel Tek.no eller Lydogbilde.no.

Kampanjer og tilbud

Nettbutikken har en egen underside kalt Ukens kampanje. Det kommer imidlertid ikke alltid klart frem nøyaktig hva som er ukens kampanje, med mindre Elkjøp da sikter til et (tilsynelatende) tilfeldig utvalg av tilbud. Uansett er det jo praktisk med en egen underside med oversikt over alle tilbud. Ved enkelte tilbud opplyses det også om førpris eller hvilken sum man kan spare på kjøpet.

Det meste av elektronikk – og litt til

Elkjøp oppgir at nettbutikken deres har omkring 35.000 varer i sitt sortiment. Det meste av dette er elektronikk: mobiler, smartklokker, TV, hvitevarer, også videre.

Bildet er hentet fra varekategorien "Smarte hjem" på Elkjøp.no
Elkjøp har en del produkter relatert til smarthus.

En varekategori som er litt artig, og som stikker seg litt ut fra konkurrentene, er «Smarte hjem«. Her får man altså produkter ment for såkalte smarthus. Med dette mener man hjem hvor man har automatiserte systemer for blant annet oppvarming og belysning. Denne teknologien gjør det for eksempel mulig å justere varmen i huset fra mobiltelefonen, eller sørge for at lysene i et rom slår seg av automatisk når ingen befinner seg der.

I tillegg til et godt elektronikkutvalg innen mer ordinære kategorier, har Elkjøp.no også produkter innen følgende kategorier: «Styling og velvære», «Wearables og Trening» samt «Leker og Hobby». Med varer som treningsapparater, modelljernbaner og hårfønere er det åpenbart at Elkjøp har elektronikk for enhver anledning.

Betalingsalternativer

I tillegg til de normale betalingsmetodene, som kontakter, bankkort eller gavekort, tilbyr også Elkjøp noen andre betalingsalternativer. Dette inkluderer Vipps, Vipps hurtigkasse, Apple Pay og PayPal. Samtidig tilbyr også Elkjøp en finansieringsløsning gjennom Santander, slik at du kan delbetale eller utsette betalingen.

Øvrige tjenester

Elkjøp tilbyr også en del tjenester utenom rent varesalg. Først og fremst kan det jo nevnes at Elkjøp kan frakte og levere varer. Ganske praktisk, enten man mangler transportmulighet eller er en av de utallige ofrene for tidsklemma.

Tjenesten «Montering og Installasjon» er praktisk for alle dem som trenger litt nevenyttig hjelp, enten det gjelder plassering av produkt, funksjonstesting eller noe tilsvarende.

«Klargjøring og Tilpasning» gjelder for det meste tekniske forberedelser og tilpasninger, som for eksempel konfigurering av mobiltelefoner, eller installasjon av programvare på nettbrett.

Utover dette tilbyr også Elkjøp tjenester som: Teknisk hjelp og supportavtale, samt forsikring. De fleste av disse tjenestene er delt opp i to kategorier, nemlig privat og bedrift. Elkjøp har også en egen side ment for bedrifter. Her får man altså egne tilbud og kampanjer skreddersydd for det private næringslivet.

Besøk Elkjøp

Varekategorier

Alle kategorier, Lamper, Spillkonsoller, Apple, Hi-Fi, Hvitevarer, Lydopptak, Mobil, Nettbrett, PC, Radio, TV, Videoopptak, Elektronikk, Fotografering, Gadgets, Hobby, Interiør, Klokker, Leker, Oppvarming, Programvare, Smarthus, Sport, Sykkel, Trening

Kontakt Elkjøp

Telefon: 21002121