FotoKnudsen

Butikk ikon

Design dine egne produkter

Betal med: , , , . Retur: Informasjon mangler. Prismatch: Nei. Gavekort: Ja. Besøk FotoKnudsen

FotoKnudsen er markedsleder innen bildeprodukter på nett her i Norge. FotoKnudsen tilbyr blant annet produkter som fotobok, fotokort, fotokalendere, bilder og forstørrelser. Deres bildelagringstjeneste Minnebanken er også populær hos kundene deres.

Underside hvor man kan designe sine egne fotokort.
FotoKnudsen tilbyr en rekke gjør-det-selv-løsninger.

Bildefremkalling en av hovedtjenestene til FotoKnudsen. Uansett størrelse og antall er fraktprisen den samme, nemlig 69 kroner. Man velger selv om man ønsker glanset eller matt papir. Det finnes også en del tilleggsmuligheter her. Blant annet kan man velge å ha hvit kant rundt bildene eller fremkalle dem i retrostil.

Fotobøker og fotokalendere

Fotobøker er også populære. Det som er flott med FotoKnudsen er at man i stor grad velge designet selv. På den måten kan man sette sitt unike preg på fotoboken.  FotoKnudsen gir blant annet kunder muligheten til å velge omslag, størrelse og format selv. Alt dette gjøres enkelt og intuitivt i nettbutikken.

Det samme gjelder for øvrig fotokalender, også denne kan tilpasses i stor grad. Blant annet kan man legge til ulike cliparts, bakgrunner og rammer selv. Finnes det egentlig noen bedre gave til besteforeldre? De har jo som regel alt, som det heter seg, og det er vel ingenting de priser mer enn sine egne barnebarn. For øvrig kan man også få laget fotokort i denne nettbutikken, enten man skal ha dem til konfirmasjon, bryllup eller jul.

Trykk av bilder på ulike materialer

Ellers har FotoKnudsen også en del andre spennende produkter som er verdt å nevne. Dette inkluderer blant annet trykk av bilder på aluminiumsplater, skumplater, plexiglass eller lerret.

Alle disse ulike materialene gir ulik effekt. Plexiglass gir for eksempel en glanset overflate og god dybdeeffekt. Bilder trykket på aluminium har en matt overflate og gir en skarp bildekvalitet.

Fornøyd-garanti og minnebank

FotoKnudsen opererer med en 100 % fornøyd-garanti. Som nevnt innledningsvis tilbyr FotoKnudsen også en bildelagringstjeneste. Denne tjenesten, som kalles Minnebanken, gjør det lett å lagre, dele og organisere bilder på en trygg måte. Tjenesten finnes som app, enten man bruker iPhone, iPad eller Android.

Besøk FotoKnudsen

Varekategorier

Alle kategorier, Bildefremkalling, Fotografering

Kontakt FotoKnudsen

Telefon: 55153100