Friske Drag

Over 35.000 kunder

Betal med: , , , . Retur: Informasjon mangler*. Prismatch: Nei. Gavekort: Nei. Besøk Friske Drag

Denne nettbutikken tilbyr e-sigaretter og relevant tilbehør. Markedet for e-sigaretter er jo relativt nytt, og Friske Drag er en av de norske nettbutikkene som startet med dette ganske tidlig, nemlig i 2013.

Alt man trenger av utstyr

Friske Drag har en egen side for tilbudsvarer.
Friske Drag har en egen side for tilbudsvarer.

I likhet med konkurrenten NoSmoke har også Friske Drag et ganske komplett utvalg når det kommer til e-sigaretter. I det hele tatt er det snakk om små eller ubetydelige forskjeller i utvalget.

Friske Drag har også utstyr for både nybegynnere og de mer avanserte brukerne. Utvalget inkluderer e-sigaretter, mods, batterier, tanker og fordampere, fordamperhoder, dampvæske, aromaer, konsentrater og tilbehør.

Friske Drag har flere typer e-sigaretter. Dette inkluderer enkle og mer avanserte e-sigaretter, samt e-piper og Pod E-sigaretter. Utvalget av tanker og fordamperhoder er også ganske bra. Her finner man mange ulike modeller fra en rekke ulike varemerker. Av varemerker kan man for eksempel nevne Aspire, Eleaf, Innokin, Joyetech og Smok.

Friske Drag understreker at de utelukkende ønsker å tilby kjente merker. På den måten skal kundene kunne være sikre på at produktene er trygge å bruke.

Det er verdt å merke seg at enkelte nettbutikker benytter engelske ord for de ulike delene og tilbehøret som følger med en e-sigarett. Friske Drag har valgt en løsning hvor man bruker både norske og engelske ord. For eksempel er fordamperhoder det samme som coiler, og dampvæske er det samme som e-juice.

Verdt å nevne

På bunn av forsiden ser man en liste over artikler som omhandler forskning og nyheter relatert til e-sigaretter. Kjekt for dem som er interessert i mer informasjon om emnet.

Friske Drag er lokalisert i Skien. I tillegg til at Friske Drag sender varer – uten noen ekstra gebyrer for øvrig – kan man også hente varer direkte på Staples Kjørbekk i Skien. Frakt koster kr. 45, og varer som er bestilt innen 14.00 sendes samme dag. Friske Drag ser ut til å ha gjort det ganske bra. På nettsiden kan man lese at de har sendt over 100.000 pakker siden oppstarten, og at de i dag har over 35.000 kunder.

Angrerett

* Det anbefales at man leser mer om betingelsene relatert til angrerett på hjemmesiden til Friske Drag. Friske Drag oppmuntrer selv til dette, ved å sende dem en e-post eller bruke kontaktskjemaet deres. Informasjonen ellers er mangelfull.

Besøk Friske Drag

Varekategorier

Alle kategorier, E-sigaretter

Kontakt Friske Drag