Gymgrossisten

Nettbutikken for de sunne og spreke

Fri frakt: Over 500 kr. Betal med: Bankkort, faktura. Prismatch: Ja. Delbetaling: Nei. Gavekort: Nei. Besøk Gymgrossisten

Denne nettbutikken har altså fokus på trening, kosttilskudd og god helse. Gymgrossisten er et av de største firmaene i Norden når det gjelder salg av kosttilskudd. Gymgrossisten har en sterk posisjon i det norske, såvel som det svenske, danske og finske markedet.

Kjempeutvalg av kosttilskudd

Fettforbrennere, måltidserstattere, gainere, fettsyrer, proteinpulver: Gymgrossisten har et imponerende utvalg av ulike typer kosttilskudd. Her burde man kunne finne noe for enhver smak. I motsetning til andre nettbutikker som tilbyr kosttilskudd, som for eksempel Apotek 1 eller XXL, har Gymgrossisten et mer spesialisert utvalg. Gymgrossistens utvalg av kosttilskudd har gjerne fokus på ting som økt muskelvekst, bedre restitusjon, fettforbrenning, og lignende.

… og treningsutstyr

Utvalget er minst like bra når det kommer til treningsutstyr og -tilbehør. Det er verdt å merke seg at Butikkliste.no regner sport og trening som to ulike kategorier. Førstnevnte dreier seg om spesifikke idretter, og trening dreier seg mer om fysisk aktivitet generelt. Gymgrossisten har en rekke ulike treningsapparater, som for eksempel tredemøller og romaskiner. I tillegg kan nettbutikken by på alt fra vektmanualer til balanseputer – og alt i mellom. Ellers har også Gymgrossisten et visst utvalg innen matvarer og skjønnhetspleie.

Finner du ikke det du leter etter hos Gymgrossisten? Sjekk ut våre lister over flere nettbutikker i Norge som tilbyr treningsartikler og kosttilskudd.

Ellers

Gymgrossisten har en egen Kundeklubb, hvor man som medlem får tilgang til eksklusive tilbud og medlemspriser. Nettbutikken tilbyr også fri frakt ved bestillinger på 500,- eller mer.

Besøk Gymgrossisten

Varekategorier

Helse, Kosttilskudd, Mat, Skjønnhet, Sport, Trening

Kontakt Gymgrossisten

Telefon: 22333330