Happy Socks

Butikk ikon

Gøyale sokker til hele familien

Fri frakt: Over 350 kr. Betal med: , . Retur: 30 dagers returrett (ikke inkl. frakt). Prismatch: Nei. Gavekort: Nei. Besøk Happy Socks

Denne nettbutikkens fremste salgsvare er sokker, det kommer jo tydelig frem i navnet. Happy Socks har gjort stor suksess og har butikker over hele verden. Hemmeligheten? Å gjøre mote ut av sokker. Fargerik og gøyal mote, vel å merke.

Sokker som skiller seg ut

Sokker er det massevis av i denne nettbutikken, og det skulle vel bare mangle. I tillegg til «Sokker» benytter Happy Socks også «Korte sokker», «Athletic sokker» og «Dressed sokker» som underkategorier.

Noen av sokkene på Happysocks.no
Sokkene på Happy Socks er definitivt fargerike.

Det er kun førstnevnte kategori som kan sies å ha et ok utvalg. De øvrige kategoriene byr på et litt labert utvalg. Fellesnevneren for samtlige sokker i denne nettbutikken? Livlige farger!

Her finner man nemlig ikke de vanlige (og kjedelige) sorte eller hvite sokkene, men snarere sokker som skriker etter oppmerksomhet.

Resten av utvalget er dårlig

Utvalget av undertøy er litt dårlig, og begrenser seg til noen boksere for menn og noen truser for damer. Dette er til gjengjeld fargerike plagg og vil nok skille seg ut i enhver undertøyskuff. Bedre utvalg av undertøy finner man for eksempel på nettbutikker som Timarco eller Cubus.

Heller ikke utvalget av accessoirer er særlig imponerende. Noen få solbriller, et håndkle og noen slippers utgjør det meste av dette utvalget, som er likt både for damer og herrer. Det samme gjelder badetøy. Noen få badebukser for herrene og noen badedrakter for damene utgjør hele utvalget av badetøy.

Hva med utvalget for barn? Vel, i tillegg til sokker kan man også finne strømpebukser her. Ellers har Happy Socks også sokker inspirert av Rolling Stones og Beatles. Man kan imidlertid undre seg over hvorvidt barna synes det er kult med slike sokker.

Besøk Happy Socks

Varekategorier

Alle kategorier, Barneklær, Dameklær, Herreklær, Accessoirer, Klær

Kontakt Happy Socks