Hennes & Mauritz

Billige klær til kvinner, menn og barn - Stort utvalg!

Fri frakt: Nei. Betal med: Bankkort, PayPal. Prismatch: Nei. Delbetaling: Nei. Gavekort: Ja. Besøk Hennes & Mauritz

Den store kleskjeden Hennes & Mauritz er nok godt kjent for de fleste, og er etablert i alle verdensdeler. I nettbutikken deres selger de billige klær til både kvinner, menn og barn.

Klær til hele familien

En av årsakene til H&M’s suksess er nok prisnivået kombinert med godt utvalg og god tilgjengelighet. Også i nettbutikken vil du finne klær til både kvinner, menn og barn – i alle aldre.

Kjempeutvalg

Over 8.200 varer bare til dame. Dette inkluderer alle slags klær, samt over 1.000 produkter relatert til beauty og sminke.

Til herre er utvalget en del mindre på ca 2.000 produkter.

Det er lett å finne frem med deres mange kategorier og sortertingsmuligheter.

Ikke bare klær og sminke

Litt mer overraskende er det kanskje at en av undersidene på nettbutikken heter H&M Home, hvor det altså selges ting til hjemmet. Her vil man finne pledd, puter, tepper, glass, porselen, lys, kjøkkenutstyr, og mye annet.

Til sammen har de ca 2.000 varer i kategoriene relatert til interiør. Som med klær er prisnivået her også lavt, og H&M kommer med på listen våre over de billigste interiørbutikkene i Norge på nett.

En annen av undersidene deres er for øvrig dedikert til varer på salg. De har mange varer på salg i dette øyeblikket, men det kan hende det er midlertidig. Du finner en link til sidene for salg øverst i menyen i nettbutikkene deres.

H&M har også en kategori for bærekraft.

Nettbutikken til H&M er i utgangspunktet engelsk, og enkelte undersider og øvrig innhold er derfor ikke tilgjengelig på norsk.

H&M Club

Kundeklubben til H&M heter H&M Club, og som medlem kan du tjene poeng på alt du kjøper hos dem. Disse poengene kan omsettes i spesielle belønninger, spesialtilbud, rabatter og invitasjoner til arrangementer.

Besøk Hennes & Mauritz

Varekategorier

Barneklær, Dameklær, Dekor, Herreklær, Interiør, Klær, Skjønnhet, Sminke

Kontakt Hennes & Mauritz

Telefon: 63870000