Hennes & Mauritz

Rimelige klær til kvinner, menn og barn

Fri frakt: Nei. Betal med: Bankkort, PayPal. Prismatch: Nei. Delbetaling: Nei. Gavekort: Ja. Besøk Hennes & Mauritz

Den store kleskjeden Hennes & Mauritz er nok godt kjent for de fleste, og er etablert i alle verdensdeler. H&M tilbyr tidsriktige klær til både kvinner, menn og barn, og dét til ganske rimelige priser. La oss ta en titt på nettbutikken deres.

Klær til hele familien

En av årsakene til H&M’s suksess er nok prisnivået kombinert med godt utvalg og god tilgjengelighet. Også i nettbutikken vil du finne klær til både kvinner, menn og barn – i alle aldre.

Litt mer overraskende er det kanskje at en av undersidene på nettbutikken heter H&M Home, hvor det altså selges ting til hjemmet. Her vil man finne pledd, puter, tepper, glass, porselen, lys, kjøkkenutstyr, og mye annet. En annen av undersidene deres er for øvrig dedikert til varer på salg.

Nettbutikken til H&M er i utgangspunktet engelsk, og enkelte undersider og øvrig innhold er derfor ikke tilgjengelig på norsk. Dette kan jo være litt besværlig for enkelte brukere, men samtidig har nok de fleste nå i dag tilstrekkelig med engelskkunnskaper til å forstå det meste av innholdet.

H&M Club

Kundeklubben til H&M heter H&M Club, og som medlem kan du tjene poeng på alt du kjøper hos dem. Disse poengene kan omsettes i spesielle belønninger, spesialtilbud, rabatter og invitasjoner til arrangementer.

Besøk Hennes & Mauritz

Varekategorier

Barneklær, Dameklær, Dekor, Herreklær, Interiør

Kontakt Hennes & Mauritz

Telefon: 63870000