HiFi Klubben

Høykvalitetsprodukter

Fri frakt: Over 1000 kr*. Betal med: , , , . Retur: 30 dagers åpent kjøp (ikke inkl. frakt). Prismatch: Nei. Gavekort: Nei. Besøk HiFi Klubben

Denne nettbutikken fokuserer utelukkende på lyd og bilde. Stereoanlegg og hjemmekino er eksempler på typiske produkter man finner på HiFi Klubben. Med mer enn 90 fysiske butikker i Danmark, Norge, Sverige og Nederland regner HiFi Klubben seg som Europas største spesialkjede for HiFi.

Supert utvalg innen lyd og bilde

Til tross for det smale utvalget av varekategorier er det overraskende hvor mange ulike produkter HiFi Klubben byr på. Innen varekategorien «Stereo og Radio» finner man produkter som minianlegg, forsterkere, CD-spiller, DAC/converter og platespillere.

Bildet viser noen av bestselger-produktene på Hifiklubben.no
Forsiden viser noen av HiFi Klubbens mest populære produkter.

Høyttalere er det også flust av her, både gulvstående høyttalere, kompakte høyttalere, trådløse høyttalere, ja til og med høyttalere ment for utendørs bruk.

«TV og Surround»-kategorien byr på TV, hjemmekinoreceiver, Blue-Ray spiller, projektor og lydplanke. Ellers byr utvalget også på produkter relatert til stemmestyring, Sonos og Bluesound. HiFi Klubben har også en egen kategori for headset, hvor man blant annet finner ulike ørepropper, gaming headset, samt tilbehør.

Kabler og TV-møbler

Naturligvis har HiFi Klubben også en del kabler og relatert utstyr. Dette inkluderer blant annet høyttalerkabler, bananplugger, signalkabler, AUX-kabler, HDMI-kabler og lignende. Det må også nevnes at HiFi Klubben har et ørlite utvalg av møbler. Faktisk finnes det en egen kategori for dette, og her finner man unnu-møbler, clic-møbler og VM acoustics-møbler.

Alltid en fordel med spesialister

HiFi Klubben gjør et poeng ut av at man ikke finner noen billigprodukter hos dem. Her går det kun i høykvalitets HiFi. I tillegg omtaler de seg selv som spesialister, og det er nok ikke uten grunn. Hele produktutvalget er håndplukket, helt fra budsjettklassen til high-end-anlegg. Det er sjelden en ulempe at en nettbutikk fokuserer på en bestemt varekategori. Et smalt fokus gjør gjerne at ekspertisen øker. Dessuten er det noe betryggende i det å handle fra en nettbutikk der man vet at de ansatte har peil på hva de selger.

Frakt

* Tilbudet om gratis frakt ved kjøp over 1000 kr gjelder ikke ordre på mer enn 35 kg.

Besøk HiFi Klubben

Varekategorier

Alle kategorier, Møbler, Hi-Fi, TV, Elektronikk, Interiør

Kontakt HiFi Klubben

Telefon: 22132213