Homeroom

Butikk ikon

Tusenvis av interiørartikler

Betal med: , . Retur: 30 dagers angrerett (returavgift pålyder). Prismatch: Nei. Gavekort: Nei. Besøk Homeroom

Homeroom har blant annet møbler, utemøbler, kjøkkenartikler, lamper, tepper, tekstiler og dekor som viktige varegrupper i sitt sortiment. Homeroom har et spesielt godt utvalg av tekstiler. Prisnivået er tidvis ganske gunstig, og blant annet kan man finne en del billige møbler her.

Møbelutvalget

Det totale møbelutvalget ligger på over 3.500 ulike produkter. De største kategoriene under møbler er barnerom, bord, entrémøbler, hyller og oppbevaring, senger og madrasser, sofaer og lenestoler, speil, spisegrupper, og stoler og krakker.

Når man har trykket seg inn på møbelkategorien, kan man lese følgende: «Leter du etter billige møbler online? Eller designmøbler fra velkjente varemerker?». Det som er synd er at man ikke kan filtrere eller kategorisere utvalget etter designmøbler. For mange er det nok slik at man ikke nødvendigvis vet hvilke varemerker som fører designmøbler. En filtreringsfunksjon for designmøbler hadde derfor vært på sin plass.

Bilde fra Homeroom.no
Egen kategori for bestselgere: Som man ser er det ikke uvanlig at Homeroom opererer med ganske gunstige tilbud.

Hva med utemøblene? Vel, utvalget ligger på rundt 2.600 produkter, noe som er ganske bra med tanke på hvilken kategori det er snakk om. Utekjøkken, loungesofa, hammock, solseng og lenestolsett er bare noen av produktene man finner her.

Skuffende utvalg av kjøkkenartikler

Kan man si at kategorien «Kjøkken & Husholdning» byr på et litt skuffende utvalg? Litt over 500 produkter er iallfall ikke nok til å imponere noen. Det ser ut til at Homeroom har lagt vekt på kjøkkenmaskiner, dette er nemlig underkategorien med flest varer. Utvalget inkluderer blant annet popcornmaskin, støvsuger, kullsyremaskin, kontaktgrill, riskoker, personvekt og basekomfyr. Utvalget av glass og bestikk er imidlertid temmelig skuffende.

Nettbutikker som Nordic Nest og Kitch’n har begge et mye bedre utvalg av kjøkkenartikler generelt, og glass og bestikk spesielt.

Bra utvalg av innendørsbelysning

Kategorien «Belysning» rommer i overkant av 3.500 produkter, noe som slettes ikke er verst. Det er verdt å merke seg at underkategorien «Innendørsbelysning» er den største, med omkring 3.250 produkter. Utvalget inkluderer en rekke ulike lamper og belysningsprodukter, og variasjonen i stil og pris er absolutt tilfredsstillende. Her kan man finne produkter som krystallkrone, taklampe, vinduslampe og bordlampe.

Massevis av tekstiler

Utvalget av tepper er ok. Her kan man nevne konkurrenten Trade Max, som har omtrent tre ganger så mange tepper i sitt utvalg. Øvrige tekstiler derimot, der utmerker Homeroom seg. Med omkring 4.000 tekstilprodukter å velge blant, bør de fleste kunne finne seg noe passende. Utvalget inkluderer produkter som pyntepute, multifunksjonsgardin, pledd, sengeteppe og pyntedukke.

Lunkent dekorutvalg

Kategorien «Dekor» byr på omtrent 1.500 produkter, noe som er helt middelmådig. Det er også verdt å merke seg at en del av produktene i denne kategorien også finnes i kategorien «Tekstiler». Dette gjelder blant annet pynteputer og putetrekk. I realiteten er derfor utvalget litt dårligere enn det ser ut til ved første øyekast. I utvalget av dekorvarer finner man blant annet vaser, vedstativ, krukker, tapeter og lysestaker.

Verdt å nevne

Den oppmerksomme leser vil kanskje bemerke seg at Homeroom ikke benytter seg av Facebook eller Instagram. Det er litt underlig, da samtlige av de store nettbutikkene ser ut til å være aktive på sosiale medier.

Besøk Homeroom

Varekategorier

Alle kategorier, Lamper, Dekor, Møbler, Tekstiler, Interiør, Kjøkken

Kontakt Homeroom

Telefon: 63001820