inkClub

Blekk, elektronikk og kontorrekvisita

Betal med: Bankkort, faktura, PayPal. Prismatch: Nei. Delbetaling: Nei. Gavekort: Nei. Besøk inkClub

Denne nettbutikken tilbyr utstyr og forbruksvarer knyttet til skrivere. inkClub har også en hel haug med diverse elektronikk.

Utstyr og tilbehør til skrivere

inkClub har både blekkpatroner og lasertoner til de fleste type skrivere. Dette inkluderer skrivere fra merkevarer som Canon, Dell, HP, Epson og Lexmark. inkClub har også gjenfylte patroner, som både er billigere og mer miljøvennlige enn ordinære patroner. Ellers har inkClub også skrivermateriell av PLA- og ABS-plast til 3D-skrivere. Fotopapir, skriverpapir og kopieringspapir finner man også på denne nettbutikken.

Diverse elektronikk

En del av det øvrige utvalget er ikke nødvendigvis direkte relatert til skrivere som sådan. Utvalget virker muligens en smule tilfeldig og løst sammensatt. Nettbutikken har blant annet en god del ulike elektroniske produkter i sitt sortiment. Her finner man mobildeksler, hodetelefoner, minnekort, datamus, en rekke ladere og kabler, også videre.

Det er også verdt å nevne at inkClub har et bra utvalg av støvsugerposer og tilbehør til støvsugere. Dette er faktisk en egen kategori, og her finner du støvsugerposer ment for en rekke ulike merkevarer, samt HEPA-filter, duftekuler, rør og slanger, også videre.

Utvalget av kontorrekvisita er også bra. Her finner man permer, mapper, notisblokker, lamineringsmaskiner, skriveplater, borstativer, og mye annet.

Annet

inkClub tilbyr ellers 30 dagers åpent kjøp, og bestillinger som utføres innen kl. 12, blir sendt samme dag.

Besøk inkClub

Varekategorier

Elektronikk, Kontor, Kroppspleie

Kontakt inkClub