Jernia

Stor nettbutikk med et bredt utvalg

Fri frakt: Over 800 kr. Betal med: Bankkort, faktura, Vipps. Prismatch: Nei. Delbetaling: Ja. Gavekort: Nei. Besøk Jernia

Jernia er en velkjent jernvarehandelkjede, som blant annet tilbyr utstyr til kjøkken, hus og hage. I tillegg til nettbutikken Jernia.no, har kjeden fysiske butikker over store deler av landet. Ifølge Jernia selv finnes det hele 139 av disse butikkene.

Omfattende vareutvalg

Nettbutikken kan skilte med et godt vareutvalg. Når det kommer til oppussing og vedlikehold, vil man finne det meste av nødvendig utstyr, blant annet maling, verktøy og verneutstyr.

Innen kategoriene kjøkken, hjem og hage er også utvalget variert og allsidig. Alt fra dekor og interiør til renhold og oppvarming, og mye mer. Til kjøkkenet kan man få tak i servise, tekstiler, eller helt andre ting, som kaffetraktere eller kjøleskap.

Velkjente varemerker

Jernia skriver at de ser etter varer med det de kaller funksjonell kvalitet, det at varene ikke bare skal være av god kvalitet, men at de også skal være gode å bruke.

Det er mange velkjente varemerker i varesortimentet til Jernia. Selv lister de opp følgende produsenter: Bosch, Fiskars, Kenwood, AGA, Aanonsen, Bialetti, Cacas, Electrolux, 3M, Kärcher, Gardena, Holm, Rosendahl, Woll, Tefal, Char-Broil, Weber, Kemetyl, Trioving, Jotun, og Jordan.

Reservasjon og salgsbetingelser

Nettbutikken viser hvor mange av hvert produkt som er på lager, og det informeres om når varen kan hentes og leveres. Man kan også reservere varen på nett, og hente og betale for varen på den lokale Jernia-butikken.

På nettbutikken, så vel som i de fysiske Jernia-butikkene, kan man alltid angre kjøpene sine. Det forutsetter riktignok at man leverer varene tilbake i komplett tilstand, og i uåpnet originalemballasje, innen 30 dager.

Kundeklubb med eksklusive medlemstilbud

Jernias kundeklubb er et gratis og åpent tilbud, og selve innmeldingen foregår raskt og enkelt. Som medlem vil man få de beste tilbudene først, og ofte få tilbud om 3 for 2 på en rekke ulike varer. Hver uke får dessuten alle medlemmer eksklusive tilbud.

Besøk Jernia

Varekategorier

Alle kategorier, Baderomsartikler, Dekor, Gaver, Hage, Interiør, Jernvare, Kjøkkenartikler, Oppussing, Verktøy

Kontakt Jernia

Telefon: 40693340