Jewelbox.no

Butikk ikon

Billige smykker

Fri frakt: Over 499 kr. Betal med: , , , , , . Retur: 30 dagers åpent kjøp (ikke inkl. frakt). Prismatch: Nei. Gavekort: Nei. Besøk Jewelbox.no

Denne nettbutikken har spesialisert seg på smykker, både for damer og herrer. Jewelbox.no er basert i Oslo, og tilbyr smykker fra velkjente merker som blant annet Dyrberg Kern, Snö of Swede og Lily and Rose. Man merker seg raskt at prisnivået er temmelig gunstig. Jewelbox.no har også enkelte klokker i sitt utvalg.

Mange typer smykker

La oss se på utvalget for damene først. Hovedkategoriene lyder som følger: «Ankelsmykker», «Armbånd», «Brudesmykker», «Halskjeder», «Hårstrikker», «Klokker, «Ringer» og «Øredobber». Utvalget inkluderer altså de klassiske smykkene, men ikke smykker som for eksempel piercinger og den slags.

I motsetning til mange andre nettbutikker opplyser ikke Jewelbox.no om antall produkter per kategori. Et par av kategoriene er ganske tomme. For eksempel har Jewelbox.no bare 2 ulike ankelsmykker. Kategorien for klokker har litt i underkant av 20 ulike modeller. Utover dette er imidlertid utvalget ganske bra.

Bildet viser noen av tilbudsvarene på Jewelbox,.no
Jewelbox har en egen kategori for tilbudsvarer.

Delvis misvisende produkttitler?

De øvrige kategoriene består av et temmelig variert utvalg. Både stilmessig og materialmessig. For eksempel finner man tilsynelatende både gull- og sølvsmykker her, samt en del smykker med krystaller. Hvorfor tilsynelatende? Vel, la oss se på et eksempel.

I produktoversikten ser det ut til at det er massevis av gull- og sølvsmykker i utvalget, med navn som for eksempel «Edblad Halskjede Bond Gull» eller «Pilgrim Søvlsmykke Sigyn».

En nærmere sjekk, ved å klikke seg inn på produktvisningen, viser imidlertid at ingen av disse smykkene består av rent gull eller rent sølv. Førstnevnte smykke blir beskrevet slik: «Kraftig halskjede med lenke i 14K forgylt stål fra Edblad». Sistnevnte smykke? «Sølvbelagt messing».

Utvalget inkluderer smykker med et minimalistisk preg, men også smykker av den mer knæsje typen. For menn begrenser utvalget seg til armbånd og halskjeder, henholdsvis bestående av i underkant av 20 og 4 produkter.

Billige smykker

Det som sannsynligvis vil merkes fort for besøkende er at prisnivået er temmelig lavt. Faktisk kan man her finne en rekke billige smykker, for eksempel halskjede til 359 kr, ring til 274 kr, og øredobbe til 149 kr.

Besøk Jewelbox.no

Varekategorier

Alle kategorier, Klokker, Smykker

Kontakt Jewelbox.no

Telefon: 41232655