Jotex

Butikk ikon

Råstilig utvalg

Betal med: , , . Retur: 30 dagers åpent kjøp (ikke inkl. frakt). Prismatch: Nei. Gavekort: Nei. Besøk Jotex

Jotex startet sin virksomhet for over 50 år siden, den gang med gardiner som eneste produkt. I tillegg til gardiner tilbyr Jotex i dag også møbler, sengetøy, puter og pledd, blant annet.

Massevis av gardiner

Ettersom gardiner var – og er – en av Jotex fremste salgsvarer, kan vi jo først ta en titt på gardinutvalget. Først og fremst er det åpenbart at utvalget er bra. Heisgardiner, rullegardiner, plisségardiner, mørkeleggingsgardiner og barnegardiner: dette er bare noen av gardintypene man finner på Jotex. Dessuten har Jotex en god del gardintilbehør, som gardinstenger, bånd og dusker.

Et finskåret møbelutvalg

Dette bildet viser noen av dekorvarene på Jotex.no
Jotex.no er en elegant nettside. Legg merke til hvor gjennomførte produktbildene er.

Hva med møbler? Vel, der enkelte nettbutikker nærmest har et uendelig og kaotisk utvalg velger andre nettbutikker et mer finskåret utvalg. Et utvalg der man har valgt ut produkter nøye og heller står igjen med et mer beskjedent, men til gjengjeld mer oversiktelig og gjennomført utvalg. Jotex tilhører sistnevnte kategori.

Totalt ligger Jotex’ møbelutvalg på under 1.000 produkter. Det gjør ingenting at utvalget er litt begrenset, for her får man nemlig følelsen av at samtlige møbler har bestått en eller annen estetisk test. Alle møblene kunne lett ha fått plass i ethvert interiørmagasin.

Jotex har blant annet hyller, krakker, benker, rottingmøbler, sittepuffer, småbord, sofabord og sengegavler i sitt sortiment.  Også utemøbler finner man hos Jotex, blant annet ulike utetepper, sitteputer, sidebord, hagesofaer og loungesett.

Hva med resten?

«Sengetøy», «Baderomstekstiler», «Puter & pledd», «Dekor», «Barnerom», «Kjøkken & Husholdning», «Belysning» og «Tepper» utgjør de resterende varekategoriene. Også innen disse kategoriene er utvalget noe begrenset, men til gjengjeld ser utvalget også her gjennomført ut.

De fleste av disse kategoriene er nærmest selvforklarende hva innholdet gjelder. Vi kan imidlertid ta en titt på «Dekor» og «Kjøkken & Husholdning». Førstnevnte kategori byr blant annet på dekorfigurer, vaser, diverse veggdekor og bokstøtter. Når det kommer til «Kjøkken & Husholdning» kan man velge blant litt i overkant av 300 varer. Dette inkluderer blant annet bestikk, serveringsfat, porselensvarer, glass, servietter, håndklær og bordduker.

Bærekraftige løsninger

Jotex er tydeligvis opptatt av bærekraft. En egen underside viser at Jotex er involvert i en rekke ulike prosjekter som er relatert til bærekraft. Dette gjelder blant annet Global Recycle Standard, hvor man gjenvinner brukte plastflasker til nye tekstilfibre. Jotex samarbeider også med Better Cotton Initiative, som arbeider for å forbedre bomullsavlingene globalt, blant annet med tanke på redusering av vannbruk og plantevernmidler. Dette er bare noen av prosjektene og samarbeidspartnerne Jotex er involvert i, og man kan lese mer om dette på nettsiden deres.

Jotex skriver for øvrig på nettsiden at de er «Nordens største innredningsbutikk på nettet». Hvilke tall som utgjør grunnlaget for denne påstanden vites imidlertid ikke.

Besøk Jotex

Varekategorier

Alle kategorier, Lamper, Dekor, Møbler, Tekstiler, Interiør, Kjøkken

Kontakt Jotex