Jula

Håndtverkerens paradis

Betal med: Bankkort, Vipps, PayPal. Prismatch: Nei. Delbetaling: Nei. Gavekort: Ja. Besøk Jula

Jula er en butikkjede som tilbyr verktøy og maskiner, utstyr til hus og hage, og lignende produkter. Fokuset ligger på håndverkeren, både den profesjonelle og hjemmefikseren. I tillegg til en rekke varehus i Sverige, Norge og Polen, har Jula også en nettbutikk som vi skal se nærmere på.

En håndverkers drøm?

Med 15 000 produkter i varesortimentet bør man kunne finne det meste på denne nettbutikken, enten man er elektriker, snekker eller hobbygartner. For dem som skal pusse opp hjemme er også utvalget mer enn tilstrekkelig. På nettbutikken finner man produkter som krysslasere, sveiseapparater, garasjeportåpnere og blandebatteriadapter, bare for å nevne noe.

I 2018 ble Jula kåret til årets butikk innen kategorien Hjem og Hage av Prisjakt.no, som er Norges største prissammenligningstjeneste. Nettbutikken tilbyr for øvrig fri frakt til varehuset, samt åpent kjøp i 30 dager.

JulaPro og JulaClub

Jula har en egen løsning for bedriftskunder, kalt JulaPro. Fordelene inkluderer naturligvis bonuser og rabatter, i tillegg til at nettbutikken lover en enkel kjøpsprosess, komplett kontooversikt og fleksible betalingsmetoder.

Kjeden har også en medlemsklubb kalt JulaClub. I denne klubben benytter man seg av poeng som kan konverteres til bonussjekker. Som medlem starter man med 2500 ekstrapoeng, og samtidig får man poeng på alt av kjøp. Utover dette får man naturligvis en del tilbud som kun er forbeholdt medlemmer.

Besøk Jula

Varekategorier

Bildeler, Bygg, Dingser, Elektronikk, Friluftsliv, Fritid, Hage, Helse

Kontakt Jula

Telefon: 67922200