Kjell & Company

Alt av hjemmelektronikk

Betal med: Bankkort, Vipps. Prismatch: Nei. Delbetaling: Nei. Gavekort: Nei. Besøk Kjell & Company

Kjell & Company tilbyr elektronikk til hjemmet, både via sine fysiske butikker, men også via nettbutikken deres.

Solid vareutvalg

Utvalget til Kjell & Company er generelt godt, og flere av varekategoriene er stappfulle av produkter. For å ta noen eksempler på varekategorier med et solid og variert utvalg, kan man blant annet nevne Datatilbehør, Nettverk, Batterier og Smarte Hjem.

Denne nettbutikken byr på produkter som robotstøvsugere, platespillere, eksterne harddisker, bilsteroer, klassiske spillkonsoller – som Nintento Classic, dimmerbrytere, LED-lamper, en haug av ulike kabler og adaptere – og mye mer.

Ellers

Det kan være litt vanskelig å finne produkter, særlig om det er noe spesifikt man leter etter. Et søk på siden vil nemlig inkludere en del produkter som ikke ser ut til å være direkte relatert til søket. Kategorisystemet er også veldig omfattende, og det kan ta litt tid å manøvrere seg frem til riktig sted.

Kjell & Company ble for øvrig grunnlagt i 1988, og har hovedkontor i Sverige. I Norge alene har Kjell & Company 15 butikker, i tillegg til nettbutikken som er omtalt i denne artikkelen.

Besøk Kjell & Company

Varekategorier

Apple, Dingser, Elektronikk, Fotografering, Hi-Fi, Klokker, Kontor, Lydopptak, Mobiltelefon, Nettbrett, PC, Radio, TV, Videoopptak

Kontakt Kjell & Company

Telefon: 69520900