Kolonial.no

En av de billigste - og største - matbutikkene på nett

Fri frakt: Enkelte dager/steder. Betal med: Bankkort. Prismatch: Nei. Delbetaling: Nei. Gavekort: Nei. Besøk Kolonial.no

Dette selskapet ble startet i 2013, og tilbyr kjøp og frakt av dagligvarer på nett. Kolonial.no er det selskapet – av denne typen selskaper – med raskest vekst i hele det nordiske markedet.

Et supermarked på nett

Med mer enn 6000 varer i sitt sortiment har Kolonial et utvalg på linje med et supermarked. Dette utvalget inkluderer alle typer kategorier innen dagligvarer, det vil si: ulike mat– og drikkevarer, hygieneprodukter, husholdningsartikler, snus og tobakk, også videre.

Ferskere enn i butikken

Kolonial opererer med en holdbarhetsgaranti på 7 dager. De skriver selv at på grunn av høy rullering ligger frukt og grønnsaker bare et par timer hos dem, før varene sendes videre til kundene. I tillegg lagres varene under perfekte forhold, og man unngår også en masse berøring av varene. I butikkene så er det jo ikke akkurat uvanlig at folk klemmer og kjenner på frukt eller grønt for å avgjøre modenheten. Dessuten vil varene både pakkes og fraktes i ulike temperatursoner, helt frem til døren eller avhentingssted. Alt dette gjør at Kolonial kan skryte på seg en ferskhet som man vanskelig vil finne i fysiske butikker.

Rimelig (eller gratis) levering

Enkelte dager og tidspunkt er levering gratis. Man kan ofte få billigere levering ved å velge tidspunkt der de allerede har avtale å levere for noen som bor i nærheten av deg.

Om man henter varene selv kan man alltid unngå å betale for levering. Kolonial.no tilbyr levering alle dager på Østlandet, og har 32 steder hvor man kan hente varene gratis.

En av de billigste matbutikkene på nett

En uavhengig pristest i 2017 konkluderte med at, dersom man henter  varene på egenhånd, er Kolonial den rimeligste butikken på nett, med nesten 5 % lavere pris enn Kiwi. Kolonial har flere ganger blitt kåret til den billigste matbutikken på nett, og skriver selv at de har vunnet samtlige pristester i alle medier siden 2013.

Besøk Kolonial.no

Varekategorier

Mat

Kontakt Kolonial.no

Telefon: 22102120