Komplett

En av Norges største nettbutikker

Komplett.no er en av Norges absolutt største nettbutikker. Nettbutikken har et særs omfattende vareutvalg, spesielt innen elektronikk.

Kundevennlig nettside

I utviklingen av nettsiden har Komplett åpenbart lagt vekt på kundevennlig funksjonalitet og design. Forsiden viser de beste tilbudene, og de mest solgte varene deres. Det kommer også tydelig frem hvor mange av hver enkelt vare som finnes tilgjengelig på lager.

I tillegg legges det til rette for at kunder kan rangere produkter og skrive produktanmeldelser. Dette er jo nyttig for enhver kunde, som dermed kan få et bedre inntrykk av produktkvalitet på forhånd av et kjøp.

Billigst i Norge?

Komplett skriver at deres ambisjon er å alltid være billigst i Norge. Et av deres kundeløfter lyder derfor som følger: dersom man finner samme produkt til en rimeligere pris hos andre norske butikker eller nettsteder, vil Komplett dekke differansen. Dette kundeløftet gjelder for øvrig i 60 dager etter kjøp.

Dette kundeløftet er praktisk talt identisk med et av kundeløftene til Elkjøp, som garanterer for det samme – å være billigst.

Det bør også nevnes at Komplett tilbyr fri frakt av varer ved ordre som overstiger 1000,- kroner. Samtidig kan man jo trekke frem at alle deres produkter har enten to eller fem års garanti eller reklamasjon – dette avhenger av produktet. Komplett betaler frakten, og service tar normalt bare 10 til 14 dager.

Det meste av PC-deler

Komplett har et stort utvalg av ulike PC-deler og -utstyr, og dét fra en mengde ulike produsenter. Dockingstasjon, skjermfilter, adapter, rackskap, eller UPS – dette er bare et lite utvalg av de PC-relaterte varene Komplett tilbyr.

Utvalget gjør at nettbutikken er populær blant dem som liker å bygge PC selv – dette vil si at man setter sammen de nødvendige PC-delene på egenhånd. Dette er ikke en veldig krevende operasjon, men mange forbrukere foretrekker nok likevel enklere løsninger. Da kan man enten bestille PC-deler og la Komplett sette dem sammen for deg, eller man kan gjøre det desto enklere.

Nettbutikken tilbyr nemlig også ferdige PC-er. Utvalget av disse er delt opp i fire hovedkategorier: Home, Office, Workstation, og Gamer. Sistnevnte har igjen noen underkategorier: Compact, Extreme og Premium. Du kan altså få PC-er tilpasset hjemmebruk, kontorjobbing, PC-arbeid eller dataspilling. Dette kan jo være en fornuftig løsning for dem som ikke har så mye kunnskap om PC-er.

Variert utvalg og kjente merkevarer

Komplett har det meste, også av annen type elektronikk. Alt fra hvitevarer, som mikrobølgeovn eller tørketrommel, til Hi-Fi-utstyr, som høyttalere, bilstero eller hjemmekinoanlegg.

Samtidig er også utvalget innen andre kategorier temmelig bra. Kanskje litt overraskende for enkelte, men Komplett tilbyr også varer innen skjønnhet og velvære, leker og hobby, samt bøker og musikk, bare for å nevne noe.

Når det gjelder merkevarer har nettbutikken en egen underside om dette. Her ser man en lang liste i alfabetisk rekkefølge, med oversikt over flere tusen ulike merkevarer.

Demovarer

Komplett tilbyr også demovarer. Med demovarer sikter man til produkter som av ulike årsaker ikke kan selges som nye. Det kan være at varen har ødelagt emballasje, en liten produktfeil, at den er returnert, eller noe annet. Uansett, for at varen skal kunne selges videre, må den være i god og funksjonell stand. Likevel vil prisen på demovarer alltid være gunstige, og man kan gjøre noen skikkelige kupp hvis man bare følger litt med.

Annet

Komplett har også en egen side for bedriftskunder, kalt komplettbedrift.no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *