Kouture

Butikk ikon

Fokus på 'den trendige kvinnen'

Fri frakt: Over 799 kr. Betal med: , . Retur: Se artikkel*. Prismatch: Nei. Gavekort: Nei. Besøk Kouture

Denne nettbutikken ble lansert i 2011. Kouture tilbyr først og fremst klær, sko og accessoirer for kvinner. Visjonen deres, ifølge dem selv, var å «skape en ny trend som sikter på ‘den trendige kvinnen’ som er på utkikk etter noe unikt og fasjonabelt til en bra pris.»

Et veldig smalt utvalg

Som nevnt tilbyr Kouture klær for damer. Underkategoriene, som er gitt navn etter type klesplagg, inkluderer plagg som badetøy, bukser, jakker, jumpsuits, kjoler, overdeler, skjørt, sko, samt topper og undertøy. Det totale utvalget er imidlertid ganske smalt, det ligger nemlig på litt i underkant av 350 produkter.

Bildet viser noen av produktnyhetene på denne nettbutikken
Egen side for nye produkter: Kouture tilbyr blant annet luksuriøse vinterjakker av dun og fjær.

Man legger også merke til at noen av kategoriene har et latterlig dårlig utvalg. Dette gjelder blant annet kategorien for badetøy, samt kategorien for jumpsuits, som begge kun har ett plagg i utvalget. Kjoler, derimot, er det litt mer av – utvalget ligger på over 70 ulike kjoler. Når det gjelder sko, har Kouture kun omtrent 10 ulike modeller i sitt utvalg. Her finner man mest sneakers, men også et par boots.

Varierte accessoirer

Hva med accessoirene, eller «Tilbehør», som Kouture selv har kalt varekategorien? Heller ikke her er utvalget spesielt imponerende, med kun litt i overkant av 100 ulike produkter. Utvalget er imidlertid overraskende variert. For eksempel har Kouture noen stilige klokker fra merket Eyk, noen bøker om mote, noen få smykker, samt noen få vesker. Utvalget inkluderer også noen skjerf, luer, kopper, drikkeflasker, armbånd og hårstrikk.

Retur

* Kouture oppgir ikke hva slags angrerett de tilbyr. Det står ikke noe om utvidet angrerett, eller hvorvidt man får tilbakebetalt fraktkostnader eller ei ved å benytte seg av angreretten. Derfor er det grunn til å anta at Kouture opererer med ordinær angrerett, som er gyldig i 14 dager etter kjøp. Kouture skriver også følgende: «Vi har et returgebyr på 79 kr som gjelder om du returnerer noe uten å bestille noe annet i bytte. Dette belastes når vi mottar pakken fra deg, og det gjelder kun retur, ikke reklamasjoner og bytte.»

Leverer ikke til Svalbard og Jan Mayen

Kouture oppgir på nettsiden deres at de ikke tilbyr forsendelser til Svalbard og Jan Mayen

Besøk Kouture

Varekategorier

Alle kategorier, Accessoirer, Sko, Briller, Klokker, Klær, Smykker

Kontakt Kouture

Telefon: 95444040