Lampegiganten.no

Stooort utvalg lamper og belysning

Fri frakt: Over 2.000 kr. Betal med: , , , , . Toll: Prisene inkluderer toll. Retur: 30 dagers åpent kjøp. Prismatch: Nei. Gavekort: Nei. Besøk Lampegiganten.no

Denne nettbutikken selger i hovedsak belysning, som alle slags forskjellige lamper. Utvalget er enormt, med blant annet over 3.000 forskjellige taklamper, 2.900 vegglamper, 1.100 gulvlamper, og nesten 400 lysekroner, bare for å nevne noe. Naturligvis finner man også en god del billige varer her. Man kan lett finne disse ved å gå inn på undersiden for varer på salg (link i menyen), eller ved å sortere en kategori på pris. Lampegiganten.no har også et visst utvalg av takvifter, møbler og dekorprodukter.

Belysning til ethvert formål

Lampegiganten.no oppgir på nettsiden at de har 425.000 produkter på lager. Et slikt vanvittig tall viser jo iallfall at det ikke kan være noe feil med omfanget av vareutvalget.

Bildet viser en av produktsidene på Lampegiganten.no
Produktsidene på Lampegiganten.no er fulle av informasjon. Her blir man opplyst om tekniske, materialmessige og estetiske særtrekk ved produktet.

Denne nettbutikken har så mange kategorier og underkategorier at det er lite hensiktsmessig å beskrive hver av disse. Imidlertid kan det jo nevnes at «Innebelysning» og «Utebelysning» er de to kategoriene med flest underkategorier.

I førstnevnte finner man blant annet LED-taklamper, taklamper av krystall, lysekroner, spotter og downlights. Sistnevnte byr på produkter som utendørs vegglamper i rustfritt stål, sokkellamper, nedfelt utebelysning, pendellamper og terrassebelysning.

Det øvrige utvalget

Man finner også et bra utvalg av lyspærer i denne nettbutikken, i tillegg til en del LED-produkter. Smarthus-belysning og takvifter er også to varekategorier som byr på et godt utvalg.

Ellers har Lampegiganten.no også enkelte møbel– og andre interiørvarer i sitt sortiment. Denne kategorien rommer omtrent 70 produkter, med varer som bord med led-belysning, og speil.

Lampegiganten.no har også enkelte designervarer. Dette inkluderer blant annet såkalte lyssøyler, kubelampe og en utendørs gulvlampe kalt «Toledo». Denne lampen, som er designet av de italienske designerne Michele de Lucchi og Giancarlo Fassina, koster i underkant av 20.000,- kr.

Frakt

Som oppgitt er frakten gratis om man kjøper for 2.000,- kr. eller mer. Bestillinger på under 2.000,- kr. vil gi en fraktkostnad på 99,- kr, og bestillinger under 200,- kr. vil gi en fraktkostnad på 199,- kr.

Besøk Lampegiganten.no

Varekategorier

Alle kategorier, Lamper, Dekor, Møbler, Designervarer, Interiør

Kontakt Lampegiganten.no

Telefon: 23960430