Lyko

Butikk ikon

Megautvalg av skjønnhetsprodukter

Fri frakt: Over 100 kr. Betal med: , , . Retur: 14 dagers angrerett (inkl. frakt). Prismatch: Nei. Gavekort: Nei. Besøk Lyko

Lyko er en nettbutikk som blant annet tilbyr varer relatert til skjønnhet og kroppspleie. Sminke, parfyme, hårpleieprodukter, kremer og kosttilskudd er noen av varegruppene man finner i denne nettbutikken. Lyko har for øvrig også fysiske butikker i både Norge og Sverige.

Markedets bredeste sortiment?

Lyko skriver selv på nettsiden at de har: «Markedets bredeste sortiment online». Om det er sant eller ei vites ikke, men det som er sikkert er at utvalget deres er enormt i varekategorier som sminke, parfyme, hårpleie og hudpleie.

Profesjonelle hår- og hudpleieprodukter

I hårpleiekategoriene deres, med over 10.000 produkter, finner du over 1.000 shampoer og balsamer, 500 hårspayer, 1.300 hårfarger, 100 hårfønere, 80 rettetanger og mye mer. Hudpleiekategorien består av over 8.500 produkter. Her kan man for eksempel finne over 1.200 dagkremer, 350 ansiktsvann, 500 bodylotion, 300 selvbruningsprodukter og 300 solfaktorer. Lyko fører også dermatologiske og profesjonelle hudpleieprodukter.

Megastort utvalg av sminke

Bildet er hentet fra foundation-kategorien på Lyko.no
Legg merke til hvor godt utvalg Lyko har av ulike typer sminke, blant annet allergivennlige typer.

Sminke er den største kategorien i denne butikken. De har faktisk over 21.000 forskjellige sminkeprodukter. Du kan virkelig bare scrolle og scrolle i en halv evighet før du har sett igjennom all sminken de selger.

Filtrér og finn riktig produkt

Heldigvis så gjør filteret deres det enkelt å finne relevante produkter. Du kan filtrere etter hudtype, kategori, emballasje (for eksempel travel size eller gavepakker), prisgruppe og varemerke. Du kan også filtrere søk etter varer som er parfymefrie, parabenfrie, veganske og økologiske.

Litt diverse

Hovedkategorien «Skjønnhetsapoteket» har også et godt og variert utvalg. Her finner man alt fra intimprodukter, som tannbørster og tannblekingssystemer, til produkter relatert til fotpleie og hårfjerning. For menn er det også nok av produkter å boltre seg i, selv om utvalget totalt sett er dårligere. Barberingsverktøy, skjeggolje, skjeggfarge, parfyme og deodoranter er noen av produktene man finner her.

Lyko har også et visst utvalg av smykker, hvorav de aller fleste kan sies å være ganske billige smykker. Øredobber til under 100 kr og halskjeder til under 200 kr er eksempler på dette.

To litt overraskende kategorier man finner hos Lyko er klær og kosttilskudd. Disse varekategoriene brukes ikke aktivt i markedsføringen og regnes nok som en mindre essensiell del av markedsføringen deres. Dessuten er utvalget innen disse to kategoriene relativt dårlig. Undertøy, treningstøy, strømper og badebukser er noen av klesplaggene Lyko har, og betakaroten og multivitamin er eksempler fra utvalget av kosttilskudd.

Kundeklubben Club Lyko

Denne kundeklubben gir – i likhet med mange andre kundeklubber – poeng på alle kjøp. Disse poengene kan gjøres om til ekte penger, som man deretter kan handle for. Club Lyko gir også tilgang til skjønnhetsforumet Lyko Social i tillegg til en del andre fordeler.

Betingelser

Som oppgitt tilbyr Lyko gratis frakt ved kjøp på 100 kr eller mer. Dette gjelder kun om man velger hjemlevering som fraktmetode. Om man velger å hente pakken på poststed vil frakten koste 69 kr. Alle kjøp under 100 kr vil medføre 49 kr i frakt. Det er også verdt å merke seg at alle prisene på Lyko har både toll og MVA inkludert.

Besøk Lyko

Varekategorier

Alle kategorier, Sminke, Dameklær, Herreklær, Klær, Kosttilskudd, Kroppspleie, Parfymer, Skjønnhet, Smykker

Kontakt Lyko

Telefon: 23651460