MANI

Butikk ikon

Sko til hele familien

Fri frakt: Over 499 kr. Betal med: , . Retur: 14 dagers angrerett (ikke inkl. frakt). Prismatch: Nei. Gavekort: Nei. Besøk MANI

MANI er en skokjede som tilbyr sko for både damer, herrer og barn. Kjeden er norskeid og landsdekkende, og består av 27 butikker. MANI skriver selv at de er opptatt av å føre et «rikt utvalg av ulike trender», og at de også alltid har et «utvalg av aktuelle sko til ethvert behov».

Greit utvalg med massevis av skomerker

Noe annet MANI skriver på sin side, og som jo er litt spennende, er at de tilbyr egne varer – som man altså kun finner hos dem. Unike og eksklusive merkevarer er jo sjeldent en ulempe. Innledningsvis er det verdt å merke seg at nettsiden riktignok heter Skomani.no, men selv omtaler de seg som MANI.

Bildet viser noen av bestselgerskoene for barn på Skomani.no
Bestselgere: MANI har en bestselgerkategori for både damer, herrer og barn (som vist her).

Utvalget er helt greit. For damene består utvalget av over 700 sko, for herrene – over 300 sko, og barn – over 350 sko. Utvalget er altså best for damene, som også har flest ulike skotyper å velge blant. Dette inkluderer blant annet tøysko, bunadssko, snøresko, pumps og pensko. Naturligvis finner man også mer ordinære type sko her, som for eksempel sneakers, boots, tøfler og sandaler.

En del billige varer

Er du ute etter å gjøre gode skohandler på nett kan MANI være en butikk å sjekke ut. I skrivende stund har butikken et bra utvalg sko (på salg) mellom 100 kr og 200 kr til dame, og like mange mellom 200 kr og 300 kr. Totalt rundt 300 par til under 300 kr.

Til barn er utvalget og prisene likt som for damene, men for menn er utvalget sko med lav pris litt dårligere.

Merk at du må handle for minst 499 kr for å få fri frakt. For mindre bestillinger tilkommer porto på 49 kr.

For flere alternative nettbutikker med billige sko kan du sjekke ut vår liste over nettbutikker.

Sko til både barn og ungdom

Det er også verdt å nevne at utvalget for barn inkluderer sko for de minste (størrelse 18-24) og helt opp til ungdom (størrelse 36-40).

I tillegg har MANI også noen få produkter relatert til skopleie, blant annet impregneringsspray og rengjøringsmiddel for sko. MANI har også noen få såler i sitt utvalg. Ellers er utvalget av ulike skomerker ganske bra. Her finner man blant annet merker som ARA, Befado, Converse, Duffy, Ecco, Høibo, Tommy Hilfiger og Viking.

Rask levering

 

Besøk MANI

Varekategorier

Alle kategorier, Sko, Klær

Kontakt MANI