Mimmis

Butikk ikon

Over 10.000 varer

Betal med: , , . Retur: 365 dagers åpent kjøp*. Prismatch: Ja. Gavekort: Nei. Besøk Mimmis

Denne nettbutikken tilbyr diverse baby– og barneutstyr. Mimmis har blant annet barneklær, leker og barnemøbler i sitt sortiment.

Med mål om å være best og billigst

Mimmis skriver selv på nettsiden deres at de ønsker å være «Norges beste babyutstyrsbutikk». Det er vel derfor Mimmis tilbyr fornøydgaranti og prismatch. Les mer om fornøydgaranti og prismatch i bunn av artikkelen. At prisnivået er hyggelig på denne nettbutikken viser seg også i omtalen fra Prisjakt, hvor kundeomtalene gir Mimmis en score på 9.52/10. Slettes ikke verst.

Variert utvalg

Her ser man utvalget i en kategori kalt "Bestselgere".
Mammis har en kategori kalt «Bestselgere». Legg merke til at enkeltprodukter har kundevurderinger.

Det generelle utvalget på Mimmis er ganske bra, særlig med tanke på at Mimmis har over 10.000 varer i sitt sortiment. For en bedre innsikt kan vi ta for oss enkeltkategoriene.

En titt på kategorien «Pusle og spille» viser at dette ikke er en av Mimmis mest omfangsrike varekategorier. Her finner man nemlig kun noen titalls produkter. Dette inkluderer puslespill, Memory og diverse andre brettspill.

Møbler og dekor for barn

Når det kommer til interiør, dekor og møbler har ikke Mimmis en egen kategori for dette. Snarere har Mimmis flere underkategorier som dekker dette, blant annet «Senger», «Madrasser» og «Møbler». Utvalget her er generelt ganske bra. Blant annet har Mimmis en rekke møbler som er tilpasset barn. Dette inkluderer møbler som barnestoler, puffer, barnesofaer, tipitelt og mye annet.

I tillegg har Mimmis et ok utvalg av interiør og dekor. Her finner man ting som høydemåler, figurative gulvtepper, vegglamper formet som ballonger, også videre.

Massevis av ulike leker

Hva med «Leker«? Heller ikke her benytter Mimmis seg av én enkelt kategori, men bruker i stedet flere kategorier. Dette inkluderer kategorier som «Vognleker», «Topp 100 leker», «Togbaner», også videre. En titt innom disse kategoriene viser at det generelle utvalget av leker er tipp topp. I tillegg er utvalget variert og godt sammensatt, både med tanke på type leker og prisnivå. Mimmis har blant annet trampoliner, elektriske traktorer, lekekjøkken, sklie og dukkehus i sitt utvalg.

Mimmis har også en kategori kalt «Kreativ hobby». Her er ikke utvalget all verdens, og begrenser seg til tusjer, byggesett i tre, byggeklosser og noen par produkter til. Sprell.no, som også er en nettbutikk for baby- og barneutstyr, har et langt bedre utvalg av hobbyutstyr.

Labert utvalg av klær

Det generelle utvalget av baby- og barneklær er helt ok, men begrenser seg til enkelte klesplagg. Mer konsist benytter Mammis seg av følgende underkategorier her: «Ull», «Jakker», «Dresser» og «Luer og Votter». Bodyer, balaclavaer, leggings og ullsokker er plagg man finner innen førstnevnte kategori. Utvalget av jakker er et par hakk dårligere og begrenser seg for det meste til regnjakker. Til gjengjeld er disse jakkene veldig fargerike og med morsomme motiver. Utvalget av sko, dresser, luer og votter er heller ikke all verdens. Er det barneklær man er ute etter, er nettbutikken Barnashus.no et bedre valg. Her er utvalget mer variert og også mer omfattende.

Fornøydgaranti og prisgaranti

Mimmis tilbyr hjemlevering til alle norske adresser og gratis varebytte. Fornøydgarantien tilsier at man som kunde kan returnere varen innen 30 dager og få pengene tilbake. Prisgarantien betyr at om man ser en tilsvarende vare billigere på en annen norsk nettbutikk (eller butikk), så vil Mimmis matche denne prisen. Dette tilbudet gjelder opp til 14 dager etter ditt kjøp.

Åpent kjøp

* Om man returnerer en vare innen 30 dager er fraktkostnadene gratis. Man kan lese mer om de øvrige returbetingelsene på hjemmesiden til Mimmis.

Besøk Mimmis

Varekategorier

Barneklær, Lamper, Dekor, Møbler, Tekstiler, Sko, Baby, Brettspill, Hobby, Interiør, Klær, Leker

Kontakt Mimmis

Telefon: 33611050