Mister Spex

Brillebelegg inkludert i hver bestilling

Fri frakt: Over 700 kr. Betal med: Bankkort, faktura. Prismatch: Nei. Delbetaling: Nei. Gavekort: Ja. Besøk Mister Spex

Mister Spex tilbyr briller og linser, og har nettbutikker i en rekke europeiske land. Selv om utvalget av barne- og sportsbriller er litt dårlig, er det øvrige utvalget bra. Blant annet tilbyr Mister Spex et utvalg på godt over 5000 ulike solbrillemodeller.

Totalt sett – et bra utvalg

Seksjonen for herrebriller.
Filtreringsfunksjonen på denne Misterspex.no er bra. Her kan man blant annet søke etter briller basert på hodeform og ansiktsform, noe som gjør det lettere å finne egnede briller.

Både utvalget for damer og herrer er bra, med godt over 6000 ulike modeller totalt. Solbriller finner man også en del av her, med et utvalg som ligger i overkant av 5000 ulike modeller.

Dette inkluderer polariserte solbriller, solbriller med styrke og solbriller med speilglass. Mister Spex har også en egen kategori kalt Premiumsolbriller. Det er ikke videre presisert hva denne merkelappen innebærer, men en titt avslører at det er snakk om merkevare-briller, som for eksempel Ray Ban, Oakley og Saint Laurent.

Progressive briller er det flust av i denne nettbutikken. Her finner man en lang rekke ulike modeller og med god variasjon i prisnivå. Prisen varierer fra briller til litt over 300 kroner til briller til over 5000 kroner.

Utvalget av barnebriller er ikke all verdens og strekker seg bare til litt over 10 ulike modeller. Både Specsavers og Extra Optical er to andre nettbutikker som har et langt bedre utvalg av barnebriller. Heller ikke utvalget av sportsbriller er særlig bra, også her er det snakk om litt i overkant av 10 ulike modeller.

Mister Spex har derimot et bra utvalg av ulike linser. Her finner man dagslinser, ukeslinser og månedlinser. Også sfæriske linser, toriske linser, multifokale linser og fargelinser finner man i denne nettbutikken. Også innen denne kategorien finner man en del kjente varemerker, som for eksempel Acuvue, Biomedics og TrueLens.

Mange kjente merkevarer

Mister Spex tilbyr en rekke kjente merkevarer og har også en egen kategori for dette. Her kan man sortere etter Toppmerker, Eksklusive merker og Mister Spex’ eget merke. For å trekke frem noen toppmerker kan man jo nevne Burburry, Hugo Boss og Lacoste. Av de eksklusive merkene kan man nevne Chloé, Gucci, Valentino og Versace.

Verdt å nevne

Mister Spex tilbyr 90 dagers åpent kjøp. Ved bestilling av brille inkluderes alle de viktige beleggene. Dette inkluderer UV-filter, antirefleksbehandling og ripebeskyttelse.

Besøk Mister Spex

Varekategorier

Briller

Kontakt Mister Spex

Telefon: 21628831