Nelly

Over 700 ulike varemerker

Fri frakt: Over 249 kr. Betal med: , . Prismatch: Nei. Delbetaling: Nei. Gavekort: Ja. Besøk Nelly

Denne nettbutikken tilbyr blant annet klær, sko og skjønnhetsprodukter til kvinner. Nelly er en særs vellykket aktør innen mote, og er aktiv i både det nordiske og det europeiske markedet.

Rimelige klær, ok utvalg

Variasjonen i utvalget er ganske typisk for en nettbutikk som dette. Altså en nettbutikk hvor man tilbyr tidsriktige klær til kvinner. Man finner de fleste type ordinære klesplagg her, som for eksempel kjoler, jakker, gensere, skjorter, shorts og jeans. I tillegg har Nelly også badetøy, undertøy og sportstøy.

Størrelsen på utvalget er ikke akkurat grensesprengende, men samtidig langt fra dårlig. Enkelte kategorier består av et par hundre plagg, andre kategorier består av over 1000 plagg. I kategorien «Jeans» finner man for eksempel litt over 400 ulike modeller. Dette bør jo være nok for de fleste. Et enormt utvalg er ikke nødvendigvis et kvalitetstegn. Ellers er prisene fornuftige, her kan man rett og slett finne ganske billige klær. Man kan for eksempel finne jeans til bare 300,- her.

Bilde fra Nelly.com
Filtreringsmulighetene er gode på Nelly.com og inkluderer blant annet muligheten for å filtrere etter farge. Dette er en praktisk filtreringsmulighet som mange andre nettbutikker ikke har. Legg også merke til at Nelly har klær i størrelse XL.

Det er også verdt å nevne at Nelly tilbyr over 700 ulike varemerker. Dette inkluderer blant annet butikkens egne varemerker, som NLY Trend, NLY Shoes og NLY Lingerie. Ellers tilbyr nettbutikken også kjente varemerker som River Island, Missguided, Only, Nike og Adidas Originals. I tillegg får Nelly inn 300 nye plagg hver dag, både fra diverse motehus og butikkens egne varemerker.

Mye sminke, men ikke best i klassen

Hva med kategorien Nelly har valgt å kalle «The Beauty Shop?». Original tittel iallfall. Andre nettbutikker bruker gjerne litt kjedeligere kategorinavn, som «Skjønnhet» eller «Sminke» for eksempel.

Uansett. Med et utvalg på et par tusen ulike produkter kan man vel ikke klage? Selv om nettbutikker som Coverbrands eller NiceBeauty har et langt bedre utvalg, fokuserer jo Nelly først og fremst på klær. Utvalget inkluderer blant annet produkter som leppestift, sminkesett, maskara, falske øyevipper, hårspray, sjampo og mye annet.

Besøk Nelly

Varekategorier

Dameklær, Klestilbehør, Klær, Skjønnhet, Sko, Sminke