NetOnNet

Butikk ikon

Det meste av hjemmeelektronikk

Fri frakt: Over 1000 kr. Betal med: , , . Retur: Åpent kjøp i 30 dager. Prismatch: Nei. Gavekort: Nei. Besøk NetOnNet

Denne nettbutikken åpnet allerede i 1999, med en plan om å tilby billigere hjemmeelektronikk enn det man kunne finne i vanlige butikker. NetOnNet selger altså deres produkter direkte fra lager, og kan dermed kutte ut en del fordyrende mellomledd.

Elektronikk til hjemmet

Det skal imidlertid sies at NetOnNet ikke utelukkende finnes på nett. De har nemlig også Lagershop et par steder i Norge. Her skal prisnivået etter sigende være det samme som i nettbutikken deres.

Bildet viser noen av PC-skjermene som selges på NetOnNet.no
Den perfekte nettbutikken for gamere? På NetOnNet kan man søke spesifikt etter gamingskjermer.

NetOnNet benytter seg av følgende hovedkategorier: «Data og nettbrett», «Datakomponenter», «Gaming», «Helse og personlig pleie», «Hjem og fritid», «Lyd og bilde», «Telefon og GPS», samt «Tilbehør». Samtlige av disse har i tillegg en rekke underkategorier.

Fellesnevneren er elektronikk, og det er bare et ørlite fåtall av varer som ikke er elektroniske. Her kan du altså finne så varierte varer som hårføner, kaffetrakter, VR-briller, skjermkort, overvåkningskamera, og mye mer.

NetOnNet har ellers et bra utvalg av spillkonsoller og tilhørende utstyr. Her får man tak i Playstation, Nintento, Xbox og massevis av diverse tilbehør.

Droner får man også tak i her. Det er verdt å merke seg at NetOnNet tilbyr droner i ulike prisklasser. Her får man billige droner til under 1.000 kr, men også dyrere modeller til opp mot 15.000 kr.

Salgsbetingelser

NetOnNet tilbyr angrefrist og åpent kjøp i 30 dager, garanti på 1 til 2 år, og rask levering. Man velger selv leveringsmåte fra de ulike mulighetene Posten tilbyr. Ved bestilling av vare kan man velge mellom et par leveringsmuligheter. Man kan hente varen på et utleveringssted, få den sendt hjem i postkassen, eller få den levert rett på døren.

Besøk NetOnNet

Varekategorier

Alle kategorier, Spillkonsoller, Droner, Apple, Hi-Fi, Mobil, Nettbrett, PC, TV, Videoopptak, Elektronikk, Fotografering, Gadgets, Klokker, Kroppspleie

Kontakt NetOnNet

Telefon: 21519000