Nordic Nest

Butikk ikon

Åpent kjøp i 365 dager

Fri frakt: Over 799 kr. Betal med: , , . Retur: 365 dagers åpent kjøp (ikke inkl. frakt). Prismatch: Nei. Gavekort: Nei. Besøk Nordic Nest

Nordic Nest tilbyr blant annet kjøkkenartikler, belysning og møbler. I nettbutikken deres kan man velge blant over 20.000 designprodukter fra flere enn 200 merkevarer.

Bra utvalg – bra stil

Kjøkkenkategorien på Nordicnest.no
Med såpass mange underkategorier er det kjekt med noen filtreringsvalg i søkefunksjonen.

La oss begynne med kjøkkenartikler. Utvalget av produkter relatert til borddekking og servering er strålende. Vinglass, duker, serviettholdere, champagneglass, serveringsfat og mugger er bare noen av produktene man finner her. Utvalget av grillredskaper er også bra, og nettbutikken har blant annet en bordgrill. Også en rekke gryter og panner er en del av sortimentet. Noen av underkategoriene retter seg mot ulike høytider, som jul eller påske.

Nordic Nest har en kategori kalt «Innredningsdetaljer», hvor man finner en del dekorvarer. Speil, skulpturer i glass, oljelamper, lysestaker og magasinholdere er noen av produktene i denne kategorien. «Stoff & Tekstil» er en annen kategori, som blant annet byr på ullpledd, voksduk og puter.

Også gulvtepper er noe Nordic Nest har i sitt sortiment, i varierende størrelser, formater og prisnivå. «Møbler» er en annen kategori, og her finner man blant annet hvilestol i lær, barskap på hjul, salongbord i grå marmor og hengestol.

«Belysning», som inkluderer lamper og pærer, er en annen rikholdig produktkategori man finner på Nordic Nest. Utvalget inkluderer blant annet gulvlamper, bordlamper, barnelamper og lampeskjermer.

Litt dyrere og litt penere

Man bør huske på at produktene i denne nettbutikken er såkalte designervarer. Prisnivået er ikke gjennomgående så avskrekkende som det kunne ha vært, selv om enkelte varer skiller seg ut. Blant annet koster en hvilestol i lær i underkant av 30.000.

Er det billige møbler man er på jakt etter, er derfor denne nettbutikken uaktuell. Da er det bedre å sjekke ut Ellos, som opererer med et lavere prisnivå. For dem som er opptatt av det estetiske og det kvalitetsmessige derimot, er nok Nordic Nest midt i blinken. Etter en runde gjennom denne nettbutikken sitter man med følelsen av at produktene er nøye utvalgt. Flere av produktene ser jo nesten ut som små kunstverk i seg selv.

Verdt å nevne

Nordic Nest tilbyr levering innen 2-5 virkedager. Nettbutikken tilbyr en rekke kjente merkevarer, blant annet Kaj Bojesen, Rörstrand, Watt & Veke og Kähler.

Besøk Nordic Nest

Varekategorier

Alle kategorier, Lamper, Dekor, Møbler, Tekstiler, Designervarer, Interiør, Kjøkken

Kontakt Nordic Nest

Telefon: 21081665