Nordic Nest

Åpent kjøp i 365 dager

Fri frakt: Over 799 kr. Betal med: Bankkort, faktura. Prismatch: Nei. Delbetaling: Nei. Gavekort: Nei. Besøk Nordic Nest

Nordic Nest tilbyr blant annet kjøkkenartikler, belysning og møbler. I nettbutikken deres kan man velge blant over 20.000 designprodukter fra flere enn 200 merkevarer.

Bra utvalg og bra stil

Kjøkkenkategorien på Nordicnest.no
Med såpass mange underkategorier er det kjekt med noen filtreringsvalg i søkefunksjonen.

La oss begynne med kjøkkenartikler. Utvalget av produkter relatert til borddekking og servering er strålende. Vinglass, duker, serviettholdere, champagneglass, serveringsfat og mugger er bare noen av produktene man finner her.

Utvalget av grillredskaper er også bra, og nettbutikken har blant annet en bordgrill. Også en rekke gryter og panner er en del av sortimentet. Det er også verdt å merke seg at noen av underkategoriene retter seg mot ulike høytider. Dette inkluderer jul, påske, nyttår, bryllup og fest.

Nordic Nest har en kategori kalt Innredningsdetaljer. Speil, skulpturer i glass, oljelamper, lysestaker og magasinholdere er noen av produktene i denne kategorien. Stoff & Tekstil er en annen kategori, som blant annet byr på ullpledd, voksduk og puter.

Også gulvtepper er noe Nordic Nest har i sitt sortiment, i varierende størrelser, formater og prisnivå. Møbler er en annen kategori, og her finner man blant annet hvilestol i lær, barskap på hjul, salongbord i grå marmor og hengestol.

Litt dyrere og litt penere

Man bør huske på at produktene i denne nettbutikken er såkalte designervarer. Prisnivået er ikke gjennomgående så avskrekkende som det kunne ha vært, selv om enkelte varer skiller seg ut. Blant annet koster en hvilestol i lær i underkant av 30.000.

Er det billige møbler man er på jakt etter, er derfor denne nettbutikken uaktuell. Da er det bedre å sjekke ut Ellos, som opererer med et lavere prisnivå. For dem som er opptatt av det estetiske og det kvalitetsmessige derimot, er nok Nordic Nest midt i blinken. Etter en runde gjennom denne nettbutikken sitter man med følelsen av at produktene er nøye utvalgt. Flere av produktene ser jo nesten ut som små kunstverk i seg selv.

Verdt å nevne

Nordic Nest tilbyr levering innen 2-5 virkedager. Nettbutikken tilbyr en rekke kjente merkevarer, blant annet Kaj Bojesen, Rörstrand, Watt & Veke og Kähler.

Besøk Nordic Nest

Varekategorier

Dekor, Interiør, Kjøkkenartikler, Møbler

Kontakt Nordic Nest

Telefon: 21081665