Nordisk vinterhage

Butikk ikon

Opptil 10 års garanti

Betal med: Bankkort. Retur: Informasjon mangler. Prismatch: Nei. Gavekort: Nei. Besøk Nordisk vinterhage

Denne nettbutikken tilbyr blant annet vinterhager og lysthus tilpasset det norske klimaet. Nordisk vinterhage opererer med garantier på opptil 10 år, og deres bygg i aluminium, PVC og glass er vedlikeholdsfrie.

Kun vinterhager.. eller?

Skjermbilde fra Nordiskvinterhage.no
Først et stykke ned på forsiden får man se en mer total oversikt over alle produktene på denne nettbutikken.

En titt på kategorien «Produkter» viser at denne kun har én underkategori, nemlig «Vinterhager«. En del brukere vil nok hoppe rett til menyen fremfor å sjekke hele forsiden, for eksempel.

Det merkelige er at på forsiden, et stykke ned på siden riktignok, ser man at denne nettbutikken faktisk har flere produkter enn det som vises i menyen. Dette inkluderer pergolaer, rekkverk, lysthus og drivhus. Det er åpenbart at disse produktene burde vært inkludert i menyen.

Om man deretter klikker på menyen, mer spesifikt der det står «Produkter», vil man dessuten bli sendt til en annen underside. Her vil man få opp en del andre produkter enn det forsiden viser, nemlig «Glass», «Jernvare«, «Foldedører», «Vindu & Dører» samt «Taksystemer». Man blir ikke særlig klokere av å lese om disse produktene, for her er det brukt både engelsk språk og eksterne lenker. Alt i alt gir dette oppsettet et forvirrende og rotete inntrykk.

Produktsidene er derimot ganske bra. Her blir man blant annet opplyst om teknisk informasjon, og i tillegg kan man se både plantegninger og fotografier av de ulike produktene.

Hva med utvalget?

Nordisk vinterhage har både standardutgaver av vinterhager, pergolaer, rekkverker og lysthus, men også spesialtilpassede utgaver. Iallfall om man skulle tro informasjonen på forsiden. En nærmere titt avslører imidlertid at rekkverk sannsynligvis har utgått av sortiment deres, for disse sidene er nede.

Denne nettbutikken seks forskjellige varianter av vinterhager. Disse er som følger: Olivia, Daisy, Audrey, Diana, Beatrice og Mr. Collins. Når det gjelder pergolaer, baserer nettbutikken seg på et system kalt Seesky-BIO. Dette systemet tillater ulike konfigurasjoner, slik at pergolaen kan settes opp på ulike måter. Under kategorien «Hagehus» finner man én modell, nemlig Audrey. Kun én modell finner man også under «Drivhus»Utvalget totalt sett er nok derfor ikke det beste. Willab Garden og Grønt Fokus er eksempler på to nettbutikker som har et bedre utvalg.

Det er ikke nødvendigvis noe i veien med et lite utvalg, spesielt om produktene er av en spesiell kvalitet, tilhører en nisje eller lignende. Det er imidlertid ikke utvalget som er denne nettbutikkens problem. Nordisk vinterhage bør først og fremst jobbe med å gjøre nettsiden deres mer brukervennlig.

Besøk Nordisk vinterhage

Varekategorier

Alle kategorier, Drivhus, Vinterhager, Bygg

Kontakt Nordisk vinterhage