Norli

Bokhandelkjede for både leseløve og student

Fri frakt: Over 300 kr. Betal med: Bankkort, faktura. Prismatch: Nei. Delbetaling: Ja. Gavekort: Nei. Besøk Norli

Dette er en kjent bokhandelkjede med butikker spredt over store deler av Norge. Utvalget deres er ment å speile det folk flest har lyst på. Derfor tilbyr Norli et godt utvalg av litteratur innen både fag-, fakta- og populærsjangeren.

Tilbud for leseløver

Norli skriver selv at de ofte har tilbud på populære bøker, noe de gjør ved å kjøpe inn i stort volum. Dette er nok ikke en dum strategi, tilbud virker jo gjerne forlokkende på folk.

Norli kalles en bokhandelkjede, og bruker jo gjerne mye plass på bøker i de fysiske butikkene deres. Kjeden tilbyr imidlertid også en del andre ting, blant annet materialer og utstyr som hører skolebenken eller kontoret til. Bare for å nevne noe, kan man jo trekke frem ting som notatbøker, lommekalendere, kalkulatorer og permer. De har også et greit utvalg av brettspill, og har også en egen kategori for barn og unge, kalt Norli Junior.

Norli-klubben

Som medlem av Norli-klubben får man rabatter, tips om salg og kampanjer, og invitasjon til bokarrangementer. Man kan i tillegg lagre kvitteringer på nettbutikken. Det er jo ganske kjekt, for eksempel ved behov for varebytte. Norli har også en egen tjeneste der man kan bli tipset om bøker, dette gjelder da bøker som kan være relevante for akkurat den brukeren. De skriver at dette er en tjeneste under stadig utvikling.

Besøk Norli

Varekategorier

Bøker, Kontor, Skole

Kontakt Norli

Telefon: 47866754