Outland

Finn frem din indre nerd

Fri frakt: Over 799 kr. Betal med: , . Retur: 14 dagers angrerett (ikke inkl. frakt). Prismatch: Nei. Gavekort: Nei. Besøk Outland

Outland er en butikkjede som blant annet tilbyr brettspill, tegneserier og bøker. Fantasy og science fiction er to fellesnevnere som berører det meste av vareutvalget til Outland.

Litt av hvert

Outland har også en egen kategori for norske tegnseserier. Her finner man ikke bare tegneserier med norsk tekst, men også tegneserier laget av norske tegneserieskapere.
Outland har også en egen kategori for norske tegnseserier. 

Når det gjelder brettspill er det nok mange som tenker på klassikere som Ludo, Monopol eller kinasjakk. Det finnes imidlertid så mange flere spennende brettspill, som både i tematikk og mekanikk skiller seg fra de nevnte.

Hos Outland finner man et variert og spennende utvalg av brettspill, også for dem som er mer enn gjennomsnittelig interessert. Man kan nevne storheter som «Gloomhaven» eller mer kuriøse varianter, som for eksempel «Exploding Kittens». Hos Outland finner man en rekke familiespill, miniatyrspill, krigsspill, puslespill, selskapsspill, strategispill og tematiske spill. Noe for enhver smak altså.

Outland har også et supert utvalg av manga og tegneserier. Fra horror og grøss til romantikk og dokumentarer. Utvalget er også her variert og omfattende. Man finner klassikere som tegneserieromanen «V for Vendetta» her, men også særheter som «Warship Jolly Roger». Og alt i mellom.

Mye av det resterende utvalget til Outland er såkalte merchandiceprodukter. Altså produkter som er direkte relatert til spesifikke filmer, TV-serier eller spillunivers. Game of Thrones-figurer, Ringenes Herre-kart og Batman-kopper er typiske eksempler fra dette utvalget.

Ellers har også Outland en del bøker i sitt sortiment. Her finner man naturligvis science fiction og fantasy som to betydelige kategorier, men også romanse, hobby, kunst, fakta, historie, filosofi og humor er andre kategorier med et greit utvalg.

Annet

Dem som er ute etter ytterligere informasjon om Outland vil nok bli overrasket over at Outland ikke har en Om Oss-side.

Besøk Outland

Varekategorier

Barneklær, Accessoirer, Brettspill, Bøker, Klær, Spill, Tegneserier

Kontakt Outland