Plukkselv.no

Drevet av entusiaster

Betal med: , . Retur: 14 dagers angrerett (ikke inkl. frakt). Prismatch: Nei. Gavekort: Ja. Besøk Plukkselv.no

Denne nettbutikken tilbyr produkter relatert til dyrking, sanking, høsting og bearbeiding av naturens goder. Plukkselv.no ble startet av to entusiaster som drev med dette på hobbybasis. Det er sjelden en ulempe at entusiasme og personlig interesse utgjør drivkreftene bak et prosjekt.

Utstyr for å nyttgjøre seg av naturens matfat

Plukkselv.no har en egen side for gavetips.
Plukkselv.no har en egen side for gavetips.

Økologiske frø, dyrkekasser, tunneldrivhus i plast, komposteringsbinge, gjødsel: Alt dette finner man under varekategorien «Dyrking». Man kunne ha nevnt enda flere ting, men poenget er at utvalget er ganske bra – og byr på alt man trenger for å dyrke ting i hagen.

Konserveringsprodukter

Plukkselv.no har også et godt utvalg av produkter relatert til konservering. Her finner man blant annet produkter som fermenteringssett, røykeboks, epleskreller, morellstenfjerner, saftkoker og vakumeringsmaskin.

Sanking og oppbevaring

Denne nettbutikken har også utstyr til bærsanking, oppbevaring og insektsbeskyttelse. Her kan man for eksempel nevne bærplukkerbøtte, frysebokser og insektsnett.

Man finner også noen utvalgte bøker her. Dette inkluderer blant annet bøker om kjøkkenhager, spiselige villvekster og kompost.

Det er ikke mange nettbutikker som ligner Plukkselv.no, spesielt med tanke på hva denne nettbutikken tilbyr. Dessuten skinner det gjennom at nettsiden er drevet av folk som elsker det de driver med.

Besøk Plukkselv.no

Varekategorier

Alle kategorier, Bøker, Hage

Kontakt Plukkselv.no

Telefon: 91908157