Princessbutikken

Butikk ikon

Supert utvalg av hjemmetekstiler

Fri frakt: Over 499 kr. Betal med: , , . Retur: 30 dagers åpent kjøp (ikke inkl. frakt) . Prismatch: Nei. Gavekort: Nei. Besøk Princessbutikken

Denne nettbutikken tilbyr blant annet en rekke ulike tekstiler til hjemmet i tillegg til et mindre utvalg av interiørvarer. Princess startet sin første forretning allerede i 1969, og er i dag en landsdekkende kjede med 150 butikker.

Med fokus på tekstiler

Domenet til denne nettbutikken er Princessbutikken.no. Det er imidlertid kun i domenet at man finner dette navnet, for på resten av nettsiden brukes nemlig kun Princess. I denne artikkelen vil derfor vi også bruke Princess som navn på denne nettbutikken.

En titt på varesortimentet til Princess avslører raskt at tekstiler er den dominerende varegruppen. «Baderom», «Barnerom», «Bordtekstil», «Gardiner», «Interiør», «Kjøkken» og «Soverom» er hovedkategoriene man finner i menyen. Nesten samtlige av disse byr på ulike tekstiler. Her er det blant annet badekåper, babytepper, duker, bordløpere, gardiner, grytekluter og sengetøy.

Princess har riktignok også enkelte andre varetyper i sitt sortiment. Glass, krus og skåler finner man litt av i kategorien «Kjøkken». Utvalget av disse varene er imidlertid svært begrenset, og totalt er det snakk om litt i overkant av 10 ulike varer. Om det er kjøkkenartikler man er ute etter, er det heller bedre å besøke nettbutikker som Kitch’n eller Kitchentime, som begge har et mye bedre utvalg.

I kategorien «Interiør» finner man også litt andre type varer og produkter, for det meste dekorvarer. Dette inkluderer blant annet en del pyntegjenstander i glass, lysestaker, vaser og lysfat.

Bærekraftig arbeid

Her ser man noe av utvalget av økologiske varer på Princess.no
Princess har en del økologiske produkter i sitt sortiment, og har også en egen kategori for dette – som vist her.

I 2017 fikk Princess hedersprisen av Svanemerket, blant annet på grunnlag av deres engasjement for svanemerking av deres egne produkter. Princess er også en del av «The Better Cotton Initiative», som bidrar til mer bærekraftige bomullsprodukter. En del av produktene til Princess er også laget av økologisk bomull.

Retur av varer

Retur av varer til fysisk butikk er kostnadsfritt. Om man ønsker å returnere en vare til nettbutikken må man selv betale returfrakten. Kostnaden vil imidlertid variere, basert på pakkens vekt. Når Princess har mottatt pakken vil beløpet bli refundert, men da minus returfrakten.

Medlemsklubb

Venneklubb, altså medlemsklubben til Princess, gir medlemmer en del fordeler. Det er imidlertid verdt å peke på at en del av disse fordelene først og fremst er knyttet til deres fysiske butikker. Dette gjelder blant annet en del tilbud og bonuskampanjer. I tillegg gir et medlemskap muligheten til å motta nyheter og inspirasjon via e-post, samt muligheten for å oprette en Interiørkonto på nettbutikken.

Besøk Princessbutikken

Varekategorier

Alle kategorier, Dekor, Tekstiler, Baderom, Interiør, Kjøkken

Kontakt Princessbutikken

Telefon: 90660010