Right Price Tiles

Butikk ikon

Prismatch på alle varer

Betal med: , , . Retur: 30 dagers åpent kjøp (ikke inkl. frakt). Prismatch: Ja. Gavekort: Nei. Besøk Right Price Tiles

På Right Price Tiles finner man først og fremst en lang rekke ulike fliser og mosaikk. Denne nettbutikken har imidlertid også en del andre produktkategorier, som vi skal se nærmere på i denne artikkelen.

Flust av fliser

Skjermbilde fra en av varekategoriene på RIght Price Tiles.
Filtersystemet fungerer bra på denne nettbutikken.

Right Price Tiles markedsfører seg først og fremst som en leverandør av fliser og mosaikk. Utvalget av både flis og mosaikk står i stil med denne profilen, her er det nemlig masser av begge deler.

Fliser og mosaikk-kategorien har følgende underkategorier: «Baderomsfliser», «Kjøkkenfliser», «Stue», «Gang & oppholdsrom», «Utendørsbruk» og «Storformat».

En titt på «Baderomsfliser» viser at utvalget er omfattende og variert, både med hensyn til pris, stil og format. Her finner man ensfargede fliser i ulike farger, heksagonformede fliser, porcelanato-fliser i marmorerte mønster, og mye mer.

Utvalget innen de andre underkategoriene er også bra. Det kan være greit å vite at en del av flisene går igjen i alle underkategoriene. Enkelte flistyper passer jo flere steder i et hus.

Spesialmosaikk

Når det gjelder mosaikk er nok utvalget litt mindre. Spesielt spesialmosaikk er en kategori med få produkter. Det er kanskje ikke så rart? Spesialmosaikk skiller seg gjerne ut med et unikt design og er vel gjerne mer interessant for dem som ønsker noe helt spesielt. Ikke noe for den gjennomsnittelige forbruker altså, som stort sett følger de rådende trendende innen interiør.

Stålmosaikk i høyglans kan trekkes frem som en mosaikktype for dem er ute etter noe unikt. Ellers finner man også glassmosaikk, flismosaikk og naturstein hos Right Price Tiles.

Utvalget ellers er ok

Det er imidlertid ikke bare fliser og mosaikk man finner i denne nettbutikken. Blant annet har Right Price Tiles en rekke produkter til baderommet. Dette inkluderer blant annet dusjkabinett, armatur, toaletter, ulike baderomsmøbler og varmekabler. Right Price tiles har også en kategori kalt «Kjøkken», hvor man blant annet finner produkter som kjøkkenarmatur, kjøkkenplater, kjøkkenvask og ventilatorer.

Samtidig har denne nettbutikken også et utvalg av laminat, vinyl og parkett, i tillegg til gulvunderlag og lister. Utvalget her er ganske bra, med forskjeller i blant annet pris og utseende.

«Lim & Verktøy» er en annen kategori man finner hos Right Price Tiles. Utvalget er totalt sett helt greit. Underkategorien «Lim & Støp» byr på produkter som våtromsmembran, grovfug, byggskum, våtromsprimer, også videre. Er det verktøy man er på jakt etter bør man heller se på nettbutikker som StayPro eller Jernia, som begge har et langt bedre utvalg innen denne kategorien.

Annet

Right Price Tiles tilbyr gratis avhenting i nærmeste butikk og åpent kjøp i 30 dager. I tillegg tilbyr Right Price Tiles fliseprøver, slik at man kan hente en fliseprøve i butikken og sjekke hvordan den tar seg ut i hjemmet. Prismatchen gjelder for øvrig både på nett og i butikk.

Besøk Right Price Tiles

Varekategorier

Alle kategorier, Baderom, Kjøkken, Oppussing, Verktøy

Kontakt Right Price Tiles

Telefon: 40001180