Skitt Jakt

Butikk ikon

Kjempeutvalg av jaktvåpen

Fri frakt: Over 1000 kr. Betal med: , , . Retur: Gratis retur innen 100 dager. Prismatch: Nei. Gavekort: Ja. Besøk Skitt Jakt

Skitt Jakt tilbyr massevis av produkter relatert til friluftsliv, med vekt på jaktprodukter. Denne nettbutikken byr blant annet på jaktvåpen, ammunisjon, turutstyr og turklær.

Variert våpenutvalg

Halvautomatisk hagle, pumpehagle, salongrifle, boltrifle, halvautomatisk rifle, sportsvåpen, kombivåpen, pistol, revolver, luftvåpen: Skitt Fiske har åpenbart et variert utvalg av våpen. I tillegg følger en del våpendeler og tilbehør, som for eksempel avtrekker, balansevekter, beddeblokk, adapter og holder. Man kan jo også nevne ladepresse, hylse, tennhette, krutt og dieset. Det er altså ikke noe i veien med utvalget av våpen og våpentilbehør.

Børsemakertjenester

Det er ofte fordelaktig å skille seg litt ut fra konkurrentene, enten man gjør det på den ene eller den andre måten. Kanskje man har noen unike salgsbetingelser, et helt spesielt utvalg, eller kanskje man tilbyr en tjeneste som ingen eller kun noen få andre tilbyr. Det er nettopp sistnevnte punkt som er aktuelt her, for i hovedmenyen på Skitt Jakt finner man en side kalt «Børsemaker».

Det har seg nemlig slik at Skitt Jakt har ansatt en egen børsemaker og fikset ham et eget verksted. På den måten er Skitt Jakt behjelpelig med jaktvåpen på et helt annet nivå enn mange av sine konkurrenter. Jakt & Friluft, en av konkurrentene til Skitt Jakt, tilbyr riktignok også børsemakertjenester, men samtlige sportsforretninger som tilbyr jaktutstyr tilbyr ikke slike tjenester. Prisnivået på disse tjenestene er nesten identisk i begge de nevnte nettbutikkene.

Bra utvalg av utstyr og klær relatert til friluftsliv

Kanoer, telt, kompass, jaktkniver, bærbart ildsted, bålpanne, myggmiddel, flytevester, pulker: Utvalget innen denne kategorien er slettes ikke verst. Her bør man kunne finne det meste man trenger for en skikkelig villmarksopplevelse.

Bilde fra forsiden på Skittjakt.no
Fra forsiden på Skittjakt.no. Under tittelen «Ukens fangst» har man fremhevet enkelte tilbudsvarer.

Ellers har Skitt Jakt også hovedkategorier som: «Optikk», «Klær» og «Elektronikk». I førstnevnte kategori finner man blant annet produkter som avstandsmåler, håndkikkert, nattkikkert og termisk kikkert.

Når det gjelder klær har Skitt Jakt et utvalg både for dame, herre og barn. Det er antagelig unødvendig å nevne at samtlige av disse klærne er relatert til friluftsliv. Utvalget er også relativt bra og inkluderer plagg som turbukser, regnklær, varmedresser, caps og bandana – for å nevne noe. Skitt Jakt har også en del sko, blant annet lette tursko, gummistøvler og solide fjellsko.

Godt utvalg av relevant elektronisk utstyr

Skitt Jakt har et overraskende godt utvalg innen elektronikk, selv om alle produktene naturligvis har en eller annen relevans i forhold til friluftsliv. Skitt Jakt tilbyr blant annet jaktradio, hundepeiler, viltkamera, elektroniske hørselvern og diverse GPS-, foto- og videoutstyr. Man finner også en del andre produkter her som kanskje kan virke litt overraskende, blant annet: Elektrisk båtmotor, dehydrator og kjøttkvern.

Verdt å nevne

Enten har de gjemt den godt, ellers mangler Skitt Jakt faktisk en «Om-oss»-side. Det er litt synd, først og fremst fordi det kan være nyttig å bli kjent med nettbutikken man tross alt skal legge igjen penger hos, men også fordi en slik side virker tillitvekkende. Det er også greit å få med seg at folkene som eier Skitt Jakt også har en nettside kalt Skitt Fiske.

Besøk Skitt Jakt

Varekategorier

Alle kategorier, Barneklær, Dameklær, Herreklær, Sko, Videoopptak, Elektronikk, Fotografering, Friluftsliv, Jakt, Klær

Kontakt Skitt Jakt

Telefon: 33460757