Sportamore

Nordens største sportsbutikk på nett

Fri frakt: Over 199 kr. Betal med: Bankkort. Prismatch: Nei. Delbetaling: Nei. Gavekort: Nei. Besøk Sportamore

Ifølge dem selv, er Sportamore Nordens største sportsbutikk på nett. På hjemmesiden deres kan man lese at så lenge de ikke starter fysiske butikker, kan Sportamore konsentrere seg om å tilby markedets beste varer til markedets beste vilkår.

Stort utvalg

Sportamore henvender seg til begge kjønn og til både voksne og barn. Tre av kategoriene deres er nemlig Dame, Herre og Barn. Utvalget er generelt godt, og i skrivende stund har Sportamore nærmere 30.000 produkter i sitt sortiment. Blant disse produktene finner man alle de kjente sportsmerkene, som for eksempel Nike, Adidas, Puma, Hummel, også videre.

Mye klær – og mye mer

For å ta en generell vurdering kan man si at Sportamore først og fremst har et kjempeutvalg av treningsklær. Dette inkluderer sko, hvor utvalget utgjør godt over 5000 ulike modeller. I tillegg til alt av det mer typiske treningstøyet, har Sportamore også mer spesialiserte klær. Her kan man nevne sykkeltøy, mammaklær, regnklær, ull- og superundertøy, blant annet.

Dernest kan man si at Sportamore også har et ganske godt utvalg av trenings- og sportsutstyr. Kategoriene, som er så omfattende at det er liten hensikt å nevne hver enkelt her, inkluderer en rekke ulike idretter. Her finner man for eksempel skateutstyr, rideutstyr, golfutstyr, ski, snowboard, også videre. Samtidig har Sportamore også et bra utvalg av treningsredskaper. Her kan man nevne treningsbelte, balansebrett, hoppetau, treningsvekter, og lignende.

Sportamore har også et greit utvalg av produkter knyttet til friluftsliv. Her kan man finne produkter som soveposer, telt, hammocker, liggeunderlag, kniver, også videre.

Avslutningsvis bør det nevnes at Sportamore ikke har noen treningsapparater i sitt sortiment. Da kan man heller besøke nettbutikker som Gorilla Sports eller Gymgrossisten, som begge har et utvalg av ulike treningsapparater.

Annet

Sportamore tilbyr 30 dagers åpent kjøp, og har også toll og moms inkludert i sine priser.

Besøk Sportamore

Varekategorier

Barneklær, Dameklær, Friluftsliv, Herreklær, Klær, Sko, Sport, Trening

Kontakt Sportamore

Telefon: 21980980