Sprell.no

Trygge leker

Fri frakt: Over 1000 kr. Betal med: , , . Retur: 14 dagers angrerett (ikke inkl. frakt). Prismatch: Nei. Gavekort: Ja. Besøk Sprell.no

Denne nettbutikken tilbyr blant annet leker, interiør og utstyr til barn. Sprell.no er opptatt av trygge og holdbare leker, og benytter seg kun av produkter som tilfredsstiller norske og europeiske sikkerhetsstandarder.

Variert og godt sammensatt utvalg

Skjermbilde fra Sprell.no
Sprell.no tilbyr kundevurderinger av enkeltprodukter, noe som kan gi en ekstra trygghet i forkant av kjøp.

La oss først se på kategorien «Leker». Her finner man først og fremst over 3000 ulike produkter, og en lang rekke med underkategorier. Blant disse finner man for eksempel «Bygge, hamre og slå» og «Vann og badeleker».

Dette kategorisystemet fungerer bra og det er lett å finne frem til ønsket produkt. Blant lekene man finner på Sprell.no kan man nevne: Stableklosser med talltema, Albert Åberg-dukke, sparkesykler, dukkehus, diverse miniatyrfigurer og mye mer. Utvalget er variert og fyldig.

Sprell.no har imidlertid også en del andre varekategorier. La oss se litt på «Interiør». Her er ikke utvalget like bra, men med omtrent 700 produkter å velge blant bør man finne noe som passer barnerommet. Stellekommode, køyeseng, sittesekker, sofasenger og nattlamper er noen av produktene man finner her.

I kategorien «Les og Lær» finner man omtrent 800 produkter. Dette inkluderer blant annet enkelte bøker, brettspill, musikkinstrumenter, tegnesaker og anatomi-hobbysett.

Trygge og giftfrie leker

Sprell.no er opptatt av at alle deres leker skal være trygge og frie for giftstoffer. Blant annet forholder nettbutikken seg til «CE»-merkingen. Dette er en europeisk ordning der produsenten garanterer at leken er godkjent for salg i EU og EØS.

På nettsiden kan man lese at sengetøy, klær, kremer, såper og drikkeflasker i plast er blant varegruppene som foreldre bør være oppmerksomme på. Disse kan inneholde farlige kjemikalier.

Ettersom disse produktene ofte ikke vil bli klassifisert som leker, vil de være unntatt de strenge kontrollene som leker ellers gjennomgår. Sprell.no tilbyr derfor en rekke leker i naturmaterialer, som for eksempel leker av tre malt i giftfri og miljøvennlig maling.

Verdt å nevne

Om man bestiller varer for mindre enn 1000 kr. er fraktpris 59 kr. Man må også regne med tillegg for tunggods og ekspress.

Besøk Sprell.no

Varekategorier

Alle kategorier, Instrumenter, Møbler, Baby, Brettspill, Bøker, Hobby, Interiør, Klokker, Leker, Musikk, Sykkel

Kontakt Sprell.no

Telefon: 23222222