Strawberrynet

Tusenvis av skjønnhetsprodukter

Fri frakt: Over 260 kr. Betal med: , . Toll: Kjøp til Norge vil koste 25 % ekstra, i tillegg til en avgift på mellom 135 og 270 kr. Retur: 30 dagers angrerett (ikke inkl. frakt). Prismatch: Nei. Gavekort: Nei. Besøk Strawberrynet

Strawberrynet tilbyr først og fremst varer relatert til skjønnhet. Dette inkluderer parfyme og sminke, samt produkter relatert til hårpleie og hudpleie. 

Skjønnhet for både kvinner og menn

Over 7.000 produkter relatert til hudpleie, over 10.000 sminkeprodukter, over 3.300 hårpleieprodukter, og over 4.000 parfymer: Utvalget på Strawberrynet er det altså ikke noe i veien med. Når det kommer til sminke er det ikke bare enkeltstående produkter man kan få tak i, som for eksempel eyeliner eller neglelakk. Strawberrynet har nemlig et godt utvalg av såkalte sminkesett, som altså er sammensatt av en rekke ulike sminkerelaterte produkter.

I utgangspunktet er dette en nettbutikk med mye billig sminke og parfyme, men ekstrakostnader for bestilling til Norge ødelegger dessverrre for den fine prisen du ellers kunne fått. Les mer nederst i artikkelen.

Bildet viser noen av husparfymene på Strawberrynet.com/no.
Strawberrynet tilbyr også parfyme – eller dufter – ment for hjemmet.

Hårpleieutvalget består naturligvis av en rekke ulike balsamer og sjampoer, men man finner også en del andre relaterte produkter her. Dette inkluderer blant annet en del ulike hårpleiesett, diverse stylingprodukter, samt en del verktøy og tilbehør.

Strawberrynet har for øvrig to egne kategorier for menn, henholdsvis «Hudpleie til menn» og «Cologne til menn». Utvalget ligger på rundt 700 hudpleieprodukter og over 2.000 herreparfymer.

Utvalget av merkevarer er også helt topp: Denne listen er særs omfattende, og inkluderer mange kjente merkevarer. Dette gjelder blant annet Yves Saint Laurent, Gucci, Tommy Hilfiger, Marc Jacobs, Laccoste, og mange flere merkevarer.

Utgifter ved forsendelser til Norge

Kjøp til Norge vil koste 25 % ekstra, i tillegg til en avgift på mellom 135 og 270 kr. Dette gjør denne butikken uaktuell for de fleste i Norge vil jeg tro.

Strawberrynet er store internasjonalt og har kontorer i Hong Kong. Disse kostnadene ved å bestille til Norge er noe som kan endre seg over tid, eventuelt ved innføring av nye regler for utenlandsk netthandel.

Man finner telefonnummeret til Strawberrynet på Kontakt Oss-siden deres. Der står det blant annet mer om hvilken landkode man skal bruke ved oppringninger.

Besøk Strawberrynet

Varekategorier

Alle kategorier, Sminke, Parfymer, Skjønnhet

Kontakt Strawberrynet