Telemark Skilt

Skilt til ulike formål

Betal med: , , . Retur: Angrerett i 14 dager. Prismatch: Nei. Gavekort: Nei. Besøk Telemark Skilt

Telemark Skilt er en produksjonsbedrift som lager skilt til ulike formål. På nettbutikken deres tilbyr de blant annet postkasseskilt, dørskilt, navnskilt, og ID-brikker til bruk på kjæledyr.

Lys og trivelig nettside

Hvite eller lyse bakgrunner ser ut til å være i vinden om dagen, og benyttes av en stor andel av norske nettbutikker. Dette gjelder også Telemark Skilt. Lyse bakgrunner gjør gjerne at andre elementer stikker seg lettere ut, og dessuten gir det et luftig preg.

Bildet viser noen av skiltene på Telemarkskilt.no
Telemark Skilt har blant annet rimelige postkasseskilt i sitt utvalg.

Øverst vises ulike kampanjer eller tilbud, og nedenfor får man se et utvalg av postkasseskilt og dørskilt. Med relativt store bilder, som også kan forstørres ved å klikke på dem, er det lett å få et inntrykk av de ulike skiltene. Prisene er for øvrig også svært overkommelige.

Unike skilt

Telemark Skilt skriver også at de kan lage unike skilt, og har derfor laget en egen underside med tilhørende kontaktskjema kun til dette formålet. Det ser ut til at de har best utvalg innen postkasseskilt, men som beskrevet innledningsvis har de også en del andre skilttyper.

Besøk Telemark Skilt

Varekategorier

Alle kategorier, Skilt

Kontakt Telemark Skilt

Telefon: 35296100