Telenor Nettbutikk

Populære mobiltelefoner og nettbrett

Fri frakt: Ja. Betal med: Bankkort. Prismatch: Nei. Gavekort: Nei. Besøk Telenor Nettbutikk

Telenor er jo først og fremst kjent som en leverandør av mobilabonnement og bredbånd. Imidlertid tilbyr Telenor også fysiske produkter via sin nettbutikk, nemlig mobiltelefoner, nettbrett, smartklokker og en del tilbehør.

Labert utvalg

Noen av mobiltelefonene på Telenor Nettbutikk.
Noen av mobiltelefonene på Telenor Nettbutikk.

Det renner ikke akkurat over av produkter på Telenors nettbutikk. La oss først ta en titt på utvalget av mobiltelefoner. Merkevarene Telenor tilbyr er: Apple, CAT, Doro, Huawei, Nokia, Samsung og Sony. Utvalget begrenser seg til et par titalls ulike mobiltelefoner totalt.

Bare for å nevne noen modeller kan man jo trekke frem: Samsung Galaxy A70, Nokia 9 PureView og Huawei P30. Når det kommer til mobiltelefoner kan man nevne Elkjøp som en nettbutikk med et langt bedre og mer variert utvalg.

Utvalget av nettbrett er desto dårligere. Når denne saken ble skrevet hadde Telenor kun 5 nettbrett i sitt sortiment. Blant disse finner man Apple iPad Pro 11-tommer og Samsung Galaxy Tab S4. Både Elkjøp, Komplett og CDON er eksempler på nettbutikker med et langt bedre utvalg.

Hva med smartklokker da? Her går det stort sett i ulike Apple Watch-modeller, samt et par modeller fra Samsung og Huawei. Også her er nok utvalget litt magert. Utvalget av tilbehør er muligens litt bedre. Her kan man nevne en rekke ulike øretelefoner og headset, portable høytalere, en god del ulike kabler og ladere, bilholdere for mobiltelefoner, også videre.

Ellers

Et fornuftig – og bærekraftig – grep Telenor har gjort på nettsiden sin, er at de tilbyr brukte mobiltelefoner til en rimeligere pris. Dette er jo en løsning alle parter vinner på. Det er også verdt å nevne at Telenor Nettbutikk tilbyr 60 dagers åpent kjøp av mobil.

Besøk Telenor Nettbutikk

Varekategorier

Mobil, Nettbrett, Klokker

Kontakt Telenor Nettbutikk