#1

Clas Ohlson

Variert og omfattende varesortiment

Clas Ohlson har et bra utvalg innen denne kategorien, og kan by på en lang rekke produkter relatert til pådekking, servering, tilberedning, lagring, samt en mengde ulike kjøkkenmaskiner.

Les mer Besøk butikk
Betal med: Bankkort, faktura, PayPal.
#2

Jernia

Stor nettbutikk med et bredt utvalg

Hos Jernia finner man garantert det man trenger til kjøkkenet, her er utvalget nemlig svært bra. Jernia tilbyr alt fra blendere og kjøkkenmaskiner til ildfaste former og oppbevaringsbokser.

Les mer Besøk butikk
Fri frakt: Over 800 kr. - Betal med: Bankkort, faktura, Vipps.
#3

Bakeren og Kokken

Kjempeutvalg av kjøkkenartikler

Bakeren og Kokken fokuserer nesten kun på kjøkkenet, og har både det gode utvalget, de kjente varemerkene og den nyttige ekspertisen innen feltet

Les mer Besøk butikk
Fri frakt: Over 499 kr. - Betal med: Bankkort, faktura.
#4

KitchenTime

Gigautvalg av kjøkkenprodukter

KitchenTime har ikke bare et kjempeutvalg av kjøkkenmaskiner, kjøkkenutstyr og kjøkkenredskaper. Denne nettbutikken har nemlig også produkter innen kategorier som servering, hvitevarer, møbler, dekor og enda mer.

Les mer Besøk butikk
Fri frakt: Over 499 kr. - Betal med: Bankkort, faktura.
#5
Fri frakt: Fri frakt til fortauskant i hele Norge, unntatt Jan Mayen og Svalbard.. - Betal med: Bankkort, faktura.
#6

WhiteAway

Stor forhandler av hvitevarer på nett

WhiteAway har et godt utvalg innen kjøkkenartikler, med produkter som tebryggere, kapselmaskiner, slowjuicere, slowcookers, frukttørkere, og mye annet.

Les mer Besøk butikk
Fri frakt: Fri frakt til fortauskant i hele Norge, unntatt Jan Mayen og Svalbard. Les mer på Whiteaway.no for ytterligere informasjon. . - Betal med: Bankkort, faktura.
#7

Kremmerhuset

Interiørsuksess siden 1979

Kremmerhuset har et lunkent utvalg av kjøkkenartikler. Her kan man blant annet finne asjetter, grytekluter, mortere, presskanner, salatbestikk, og lignende varer. Utvalget av kjøkkenutstyr er nok litt skuffende, og utvalget totalt sett er heller ikke så imponerende.

Les mer Besøk butikk
Fri frakt: Over 1000 kr. - Betal med: Bankkort, faktura, Vipps.
#8

Christiania Glasmagasin

276 års erfaring

Christiania Glasmagasin har nok holdt på lenger enn de aller fleste. Nettbutikken deres kan blant annet friste med glass, porselen og kjøkkenutstyr.

Les mer Besøk butikk
Fri frakt: Over 499 kr. - Betal med: Bankkort, faktura.
#9

Tretti

Hvitevarer med fri frakt

På Tretti.no kan man få en rekke ulike kjøkkenmaskiner. Dessuten har Tretti bestikk, kjøkkenkniver, gryter, kjeler og lignende produkter.

Les mer Besøk butikk
Fri frakt: Ja. - Betal med: Bankkort, faktura.
#10

Lagerhaus

Rimelig, praktisk og stilig

Lagerhaus er først og fremst en interiørbutikk, men har også et bra utvalg av kjøkkenartikler. Her kan du finne varer som bestikk, glass, porselen, kjøkkentekstiler, og mye forskjellig kjøkkenutstyr. Blant annet kan du finne varer som pizzaskjærer, saks, ostehøvel, og lignende varer.

Les mer Besøk butikk
Betal med: Bankkort, faktura.
#11

Lune Hjem

Opptatt av god produktkvalitet

Lune Hjem har nok ikke det beste utvalget av kjøkkenartikler, men til gjengjeld er produktkvaliteten gjennomgående god. Her kan man blant annet finne serveringsbrett, glass, mugger, eggeglass, og lignende produkter.

Les mer Besøk butikk
Fri frakt: Over 900 kr (gjelder ikke alle varer). - Betal med: Bankkort.
#12

Confident Living

Velg blant 70.000 produkter

Confident Living har et supert utvalg av kjøkkenartikler. Her finner du alt fra glass og bestikk til frityrkokere og bassbrennere.

Les mer Besøk butikk
Betal med: Bankkort.
#13

Finn.no

Norges største markedsplass

Her kan du få tak i det meste. Ofte er det snakk om brukte produkter, men av og til finner man også splitter nye produkter. På Finn.no kan du blant annet kjøpe antikviteter, kunst, ting som ikke produseres lenger, og hjemmelagede varer.

Les mer Besøk butikk
Fri frakt: Ja (på Finn Shopping). - Betal med: Bankkort.