XXL

Den største sportskjeden i Norden

Fri frakt: Ja, på postkontor-ordre over 1000 kr, og på alle pickup@store-ordre. Betal med: Bankkort, faktura. Prismatch: Nei. Delbetaling: Ja. Gavekort: Nei. Besøk XXL

XXL er den største sportskjeden i Norden, med hele 36 varehus bare i Norge. Firmaet ble etablert i 2000, og har siden hatt en formidabel suksess. I 2017 åpnet også XXL sitt første varehus utenfor Norden, nemlig i Østerrike. I denne artikkelen skal vi se nærmere på den norske nettbutikken, XXL.no.

Noe for enhver smak

Visjonen til XXL har vært den samme siden oppstarten: at man skal finne det man trenger i butikkene deres, enten man er glad i sport, trening eller friluft. Samtidig skal varesortimentet inkludere produkter fra de beste merkene – og til de beste prisene. Ikke verst, men holder XXL det dem lover?

En gjennomgang av varesortimentet vil avdekke en relativt god bredde. Enten man driver med alpint, styrketrening eller innebandy – eller hvilken som helst populær sport eller treningsform – vil man nok finne produkter og merker som egner seg godt. Det gjelder også når det kommer til jakt og friluft. Man får  eksempelvis tak i alt fra hundepeilere og balansebrett til spinningsykkel og kanoer.

Når det kommer til prisene – og dette med at XXL ønsker å tilby markedets beste priser – er ikke dette bare tomme ord.

Garantier som gir trygghet for kundene

Prisløftet deres er nemlig garantert, for hvis man finner en identisk vare til en rimeligere pris hos en annen butikk, vil XXL dekke differansen. Det er riktignok noen betingelser knyttet til dette, som man kan lese mer om ved å klikke på lenken.

En annen garanti som virkelig gir trygghet for kundene, er at man kan teste varen i 30 dager. Hvis man ikke er fornøyd kan man bytte til en annen modell. I tillegg opererer nettbutikken med 100 dagers åpent kjøp. Om du skulle angre på et kjøp får du altså pengene tilbake. Både retur og bytte av vare er gratis. Ved kjøp av sykkel får man også tre år gratis sykkelservice.

Besøk XXL

Varekategorier

Fiske, Friluftsliv, Jakt, Kosttilskudd, Sport, Sykkel

Kontakt XXL

Telefon: 24084000