Zalando

100 dagers åpent kjøp

Fri frakt: Over 229 kr. Betal med: Bankkort, faktura, PayPal. Prismatch: Nei. Delbetaling: Nei. Gavekort: Ja. Besøk Zalando

Zalando tilbyr moteriktige klær for både damer, herrer og barn. Utvalget inkluderer de fleste type ordinære klesplagg, men også sportstøy, undertøy og accessoirer.

Gigantisk utvalg

Fra Dameklær-seksjonen på Zalando.no.
På Zalando.no har man en rekke ulike filtreringsmuligheter når man skal gjøre produktsøk. På den måten er det lettere å skille ut uønskede produkter og heller finne akkurat de produktene man ønsker seg. Legg også merke til at man også kan huke av for «Bærekraftige» produkter.

Først og fremst kan man slå fast at Zalando har et temmelig bra utvalg. En titt på underkategorien «Klær» viser at damene har over 70.000 plagg å velge blant, herrene – i overkant av 40.000, og barna – over 20.000.

Som nevnt innledningsvis har Zalando de fleste type ordinære klesplagg. Dette gjelder klesplagg som kjoler, skjørt, bluser, bukser, gensere, jeans, kåper, t-skjorter, også videre. I tillegg har Zalando en god del badetøy, både for damer, herrer og barn. Her finner man for eksempel svømmedrakter, badeshortser, badetruser, badekåper, bikinier, også videre.

Zalando har også et bra utvalg av sportstøy. Joggebukser, treningsjakker, treningstights og treningsdresser er blant plaggene man finner i dette utvalget.

Også sko finnes det mer enn nok av i denne nettbutikken, enten man skal ha sneakers, pumps, sandaler, snøresko, pensko, tursko eller andre typer sko. Listen over ulike sko er temmelig lang, og inkluderer også fritidssko som golfsko og tennissko.

I tillegg har Zalando faktisk et greit utvalg av smykker. Blant annet har nettbutikken over 1000 ulike smykker for damer. Det er greit å huske at Zalando først og fremst selger klær, og er det smykker man er ute etter bør man antagelig heller velge seg en ren smykkebutikk. Da får man et langt bedre utvalg, bedre ekspertise og sannsynligvis bedre kvalitet. Både Mestergull og Gullmagasinet kan anbefales.

Men.. hvem er dere og hvordan får man tak i dere?

Zalando mangler noe nesten enhver nettbutikk har (og bør ha), nemlig en Om oss-side. En slik side virker tillitsvekkende. Man får anledning til å bli bedre kjent med bedriften man tross alt skal legge igjen penger hos. Kanskje denne bedriften er opptatt av bærekraft? Kanskje bedriften ønsker å si noe om deres visjoner? En Om oss-side er en gyllen mulighet til å vise kundene at de har kommet til rett sted.

Dessuten mangler Zalando en Kontakt oss-side, som også de aller fleste nettbutikker har. Zalando har riktignok en side kalt «Hjelp & Kontakt», hvor de har listet opp en del spørsmål og svar, slik at kunden skal kunne finne svaret selv. En nettbutikk uten telefonnummer eller e-post, ikke engang et kontaktskjema?

Verdt å nevne

Zalando tilbyr gratis retur og 100 dagers åpent kjøp.

Besøk Zalando

Varekategorier

Barneklær, Dameklær, Herreklær, Klestilbehør, Klokker, Klær, Smykker

Kontakt Zalando